haimoonnettisivut

 • Suurenna fontin kokoa
 • Fontin oletuskoko
 • Pienennä fontin kokoa
Toimintaa Haimoossa

Haimoossa on useita tahoja, jotka järjestävät kyläläisille ohjelmaa ja muuta tekemistä. Osa tästä on tietenkin vain naapureiden tai tuttavien kesken järjestettyjä tapahtumia mutta kylällä toimii myös lukuisia yhdistyksiä ja harrastuskerhoja, joiden toimintaa esitellään kunkin ryhmän omilla sivuilla tämän saman haimoonet.fi -sivuston alla.

Lisätietoa haimoolaisista yhdistyksistä ja kerhoista oikealla olevissa linkeissä.

Raviurheilua Poniratsastaja

 • Leikkikenttäjaos   ( 1 Artikkeli )

  Haimoon leikkikenttäjaos on perustettu kesäkuussa 2009 Haimoon kyläyhdistys ry:n alaisuuteen. Jaos vastaa kylässä leikki-ikäisille järjestettävän toiminnan organisoinnista ja etenkin Haimoon kentällä olevasta leikkikentästä.

  Leikkikenttäjaokseen ovat tervetulleita kaikki Haimoossa asuvat ja etenkin leikki-ikäisten lasten vanhemmat ja muut huoltajat.

 • Metsästysseura   ( 1 Artikkeli )
 • Haimoon hevosjaos   ( 11 artikkelit )

   

  Haimoo on ollut jo pitkään yksi Vihdin suurimmista ”hevoskylistä”. Alueellamme on paljon hevosharrastajia ja mukaan mahtuu jokunen ammattilainenkin.

  Kyläyhdistyksen alaisuuteen perustettiin 11.10.2007 hevosjaosto, mutta hevosjaostossa ei ole tällä hetkellä toimintaa.

  Vihdin alueella toimii mm. Vihdin Hevosjalostusyhdistys ja useita ratsastusseuroja, joihin voi olla yhteydessä hevosasioissa.

  LINKKEJÄ

  Vihdin Hevosjalostusyhdistys

  Team FinCheval ry, puheenjohtaja Anne Waldén, puh: 050 551 1990
  Team FinCheval ry/facebook

 • Haimoon Martat ry   ( 162 artikkelit )


  Haimoon Martat ry kuuluu valtakunnalliseeen Martta-liittoon. Haimoon Martoissa on n. 30 jäsentä ja toiminta on monipuolista. Noin kerran kuussa järjestettävät marttaillat ovat kaikille avoimia, tapahtumissa voit liittyä marttoihin. Monet toimintamuodoista liittyvät läheisesti luontoon. Etenkin sieniretket ovat olleet suosittuja. Syksyisin Haimoon martat ovat järjestäneet myös jo perinteisiksi tulleet hapankaalitalkoot.

  HALLITUS 2018
  Alakurtti Helka, Halme Seija, Jussila Päivi, Kallela Tuula, Landen Mirja, Leino Riitta, Paananen Jasmin, Sarjosalo Marika

  Haimoon Martat ry:n tilinro: FI29 5420 0440 0003 22  BIC: OKOYFIHH

  Sähköpostirinki johon voit liittyä lähettämällä viestiin sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  Ringissä saat tietoa Marttojen tapahtumista ja retkistä suoraan omaan sähköpostiisi.

  Haimoon Martat ry tietosuojaseloste

  JUHLAT TULOSSA? haimoon martoilta voit vuokrata alla olevia astioita ja keittimiä!
  Jäsenille vuokraus on maksutonta
  Varaukset ja tiedustelut: 0400 998712 / Mervi, mervi.kannistokallela(at)saunalahti.fi

  Kahvikupit 40 kpl/ ltk, vuokra 10,00€
  Juomalasit / ltk,vuokra 5,00€
  Kahvinkeitin vuokra 15,00€, tarvittaessa mukaan iso termossäiliö, mainitse varauksen yhteydessä.
  UUSI! Regina 90T perkolaattorikahvinkeitin, vuokra 20€. Vetoisuus 15 litraa, noin 80-90 kuppia.1/2 keittomahdollisuus, minimikeittomäärä 4,5 litraa noin 30 kuppia. Keittoaika 60min /15 litraa. Käyttöopas mukana.
  Hyötykasvikuivuri, vuokra 3 vrk / 10,00€, Orakas on lämminilmakuivuri. Teho 1100 W. Liitäntä 230 V:pistorasiaan. Portaattomasti säädettävä termostaatti,pääkytkin, merkkivalolamppu ja irrotettava liitosjohto.
  Esim. yrtit kuivuu 2-6 tuntia, sienet 3-8 tuntia ja mustikat kaksi (2) vuorokautta. Käyttöopas mukana.

  PDF ESITE

 • Haimoon Kisa   ( 71 artikkelit )

  Haimoon kisa ry. on kylän oma urheiluseura. Toiminnallisesti Haimoon kisa kuuluu Vihdin Viesti ry:n alaisuuteen. Kisa järjestää toimintaa kylän asukkaille niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle. Kesäisin pelataan beach volleytä ja talvisin lentopalloa Härkälän koululla. Talvella Haimoon Kisa ylläpitää suosittua luistelupaikkaa koulun kentällä sekä suunnilleen tammi- helmikuussa rakentaa mittavat latuverkostot, jotka yhdistyvät myös muiden kylien latuverkkoihin. Talvella järjstetään myös hiihtokisat, joissa on sarjoja sekä lapsille että aikuisille. Haimoon kisa järjestää myös monia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita koko kylän väki.

  Pesäpalloa

  HAIMOON KISAN KIINTORASTIT
  Haimoon Kisa on asentanut kiintorasteja Rokokallion maastoon. Kiintorasteja lisätään vielä kevään 2013 aikana ja kartat tulevat saataville toukokuun 2013 lopussa.
  Kiintorastikarttoja voi ostaa omaksi (2 €/kartta) tai lainata yksittäisiä retkiä varten.
  Karttoja voit tiedustella Asko Ojanteelta ja Tuija Myllymäeltä.
  Suunnittele oma reittisi ja lähde matkaan kun sinulle sopii.