haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00Vanhempaintoimikunnan kokous keskiviikkona 4.11.09 koululla,klo 18.00

 

Lue lisää...
 

Tervetuloa mukaan kaikki koululaisten huoltajat vanhempaintoimikunnan toimintaan

Tälle syksylle olemme jo hankkineet koulun pihalle metalliset jalkapallomaalit ja suunnitelmissa on vielä koululle hankittavaksi mm.soittimia.

 

Olemme kuvioissa mukana tämän syksyn-talven aikana mm.

* Järjestämällä koululle Discon 30.10. (ala-astelaisille)

* Piparkakkutalo-talkoot pidetään viimeistä kertaa Maria Aittoniemen luona, päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

* Haimoon joulumarkkinoilla,jossa järjestämme Kinkku-arpajaiset, autamme koululaisten jouluaskartelujen myynnissä ja muuta mukavaa.

* Joulujuhla on pitkästä aikaan sisätiloissa, siihen olemme myös lupautuneet avustajiksi, koristeluun ja tavaroiden "roudaamiseen" sekä väliajalla mehutarjoiluun sekä lopuksi myös paikan siivoamiseen.

 

 

Lue lisää...
 

Vanhempaintoimikunnan kokous 23.9.2009

Vanhempaintoimikunnan kokous 23.9.09 klo 18 koululla. Asialistalla mm. puheenjohtajan, sihteerin ja rahastonhoitajan valinta.
Tervetuloa sankoin joukoin mukaan!

 


Sivu 17 / 17