haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00MAUSTETILAUKSEN TEHNEET, NOUTAKAA TILAUKSENNE!

Mausteiden noudot ma-ke klo 9-14.30... To ja pe koko päivän...

Laita viestiä ennen kuin tulet 044 2409356.

Maksu käteisellä, MIELUUSTI TASARAHA.

Osoite Haimoontie 745.

Terveisin Susanna Boström

 

VTK kokous 3.10. lyhennelmä

3.10.2016 Vanhempaintoimikunnan kokous lyhyesti:
- Elojuhlat ja maustemyynti tuottivat mukavan summan rahaa vanhempaintoimikunnalle. Kiitos kaikille järjestäjille sekä tilaajille/ostajille.
- Koululle ostettu hulavanteita yms vanhempaintoimikunnan varoilla. Vielä jäi puolet luvatusta rahasummasta säästöön myöhempää tarvetta varten.
- Koulun omalla logolla varustetun t-paidan painattamiseen liittyvät käytännön asiat vielä selvittelyjen alla. 
- Taikuri Samiria tiedusteltu koululle. Samiriin ei olla saatu yhteyttä joten aikaisemmin kaavailtu aikataulu vk 41 ei toteudu. Jatketaan asian tiedustelua.
- Vanhempaintoimikunta esittäytyy Oppilastoimikunnalle ja tutustuu heidän toimintaan. Samalla tiedustellaan oppilaiden toiveita vanhempaintoimikunnalle.
- Joulumyyjäisistä ei vielä varmuutta. Päiväkodin ja Perhepäivähoidon vanhempaintoimikunta lähtee mukaan jos myyjäiset järjestyy. 
- 4.11.2016 Halloween disco koululla.
- Pakasterekka suunnitteilla ennen itsenäisyyspäivää.
- Paljon keskustelua varainkeruu ideoista ja siitä miten saisimme lisää ihmisiä vanhempaintoimikunnan toimintaan mukaan. Vanhempaintoimikunta toimii vain ja ainoastaan lasten hyväksi. Kerätyillä varoilla lapset saavat mm. Xylitol pastillit päivittäin, retkien bussikuljetukset, discot, pihaleikki välineitä jne. Tarvitsemme lisää aktiivisia mukaan.
- Vanhempaintoimikunnalla on myös Facebook sivu Haimoon vanhempaintoimikunta. Sinne ovat myös kaikki tervetulleita ideoimaan. 
- Koulu tiedustellut että kuinka paljon koulu voisi tänä vuonna saada rahallista apua Vanhempaintoimikunnalta. Jatketaan tukemista edellisvuoden tavoin n.3 bussimatkaa/lukuvuosi

- Seuraava kokous Keskiviikkona 26.10.2016 klo.18.00. Kokous pidetään Haimoon koululla.

Nyt rohkeasti mukaan tutustumaan rentoon toimintaan. Tulemalla mukaan mahdollistat mukavaa toimintaa oman kylän lapsille/nuorille.

 

Koululle hiekka-/pihaleluja/vanteita

Haimoon koulu ottaa vastaan ehjiä hiekka-/pihaleluja/vanteita kouluikäisille.

Voit toimitta ne koululle koulupäivän aikana.

 

Mausteita myyntiin koululaisten hyväksi

Tällä viikolla tulossa koteihin Maustepörssin tilauslomakkeet.

Mausteiden myynnin tuotto menee suoraan Haimoon koululaisten hyväksi.
Yhteen lomakkeeseen voi kerätä useamman tilauksen; esim sukulaisilta, työpaikalta jne.

Lue lisää...
 

VTK kokous 22.8.16

Vanhempaintoikunnan kokous 22.8.2016 Klo. 18.00, Haimoon koululla

kokous lyhyesti

Lue lisää...
 


Sivu 2 / 17