haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00kokous 13.2.14 klo 18.30

Peruuntuneen discon sijasta pidämme Vanhempaintoimikunnan kokouksen torstaina 13.2.2014 klo 18.30 (HUOMAA MUUTTUNUT AIKA!) koulun ruokalassa.
Päätetään tuolloin uusi päivä discolle, sekä mietitään ohjelma, buffetti ja muut discoasiat.

Tervetuloa mukaan!

 

30.11.13 JOULUMYYJÄISET

lauantaina 30.11.2013 Klo 10.00 -13.00 Joulumyyjäiset, Haimoon koululla
Koululaisten taidokkaita askarteluja, leipomuksia, piparkakkutaloja, yms. Kouvolan lakritsin lakritsilaatikoita vanhalla Haimoon koulun valokuvalla, tavalliset että Kinkku ARPAJAISET, yms.
Paikalla myös muutamia tuotemyyjijä. Keittolastamme voi ostaa Haimoon Martoilta mm. glögiä, lämmintä mehua, herkullisia joulutorttuja ja riisipuuroa

Tervetuloa koko perheen voimin!

 

Haimoon koulun blogi

Haimoon koululla on nyt blogi, sitä ylläpitävät koulumme omat opettajat.

http://haimoonkoulu.blogspot.fi/

 

22.10.13 pöytäkirja

Sivulle lisätty 22.10.2013 kokouksen pöytäkirja. Pöytäkirjassa enemmän tietoa tulevista joulumyyjäisistä sekä ensi perjantain discosta.

Perjantaiseen discoon otettaisiin mielellään muutama valvoja lisää. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen voi ilmoittautua :)

Vanhempaintoimikunta järjestää tänä vuonna joulumyyjäisissä arpajaiset ja nyt kaipaammekin lahjoituksia tavarapalkintoihin.
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen voi myös ilmoittaa lahjoituksista tai soittaa joko Pia W-P:lle 045 155 4271 tai minulle 050 593 8860 (Marjut), niin noutokin järjestyy :)

 

tapahtumia ...

HALLOWEENDISCO 1.11.2013, klo.18-21.00
sisäänpääsymaksu on perinteisen 2€, paikalla vanhempaintoimikunnan puffetti. Disco on tarkoitettu 1-6 luokan oppilaille

Haimoon koululla vanhempaintoimikunnan järjestämä JOULUPAJA 26.11.2013. klo. 17-20.00
Haimoon koulun 1-6 lk:n oppilaille. Askartelemme pajalla myyjäisiin pientä kivaa myytäväksi. Askartelupisteitä on 4,5 tai 6. ohjaajien lukumäärästä riippuen ja paikalla ei ole pakko olla tuota 3:a tuntia, vaan voi lähteä jo aikaisemmin kotiin. Toivomme, että pienimmillä lapsosilla olisi aikuinen mukana, etteivät pienet ihan tuskastu ohjausta odotellessaan (jos ohjattavia pieniä on paljon).

Perinteiset JOULUMYYJÄISET pidetään koululla lauantaina 30.11.2013 klo 10.00 – 13.00.
TULE LUOMAAN JOULUTUNNELMA HAIMOON JOULUMYYJÄISIIN!
Haluatko tulla esittelemään tai myymään tuotteitasi?
Myynti/esittelypaikan voit vuokrata sisältä tai pihalta 10 euron hintaan. Kyselyt sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 


Sivu 8 / 17