haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00POLTTOPUUKUORMA ENITEN TARJOAVALLE!

Haimoon koulun vanhempaintoimikunta on saanut lahjoituksena myytäväksi puukuorman, eli n. 11 kuutiota tämän kevään polttopuuta.

Lue lisää...
 

27.3.2014 kokous

kokous 27.3.2014, Lyhyesti, koko pöytäkirja täältä luettavissa

Lue lisää...
 

LAKU ALE!

KEVÄT ALE!! Viimeisiä viedään ja vain nopeimmat saavat omansa ...
vain 5 euroa rasiallinen (500g) Kouvolan Lakurasia hienoilla Haimooseen liittyvillä kuvilla!
Tilaukset Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

VTK kokous 27.3. klo 18.30

Tulevana torstaina 27.3.2014 siis vanhempaintoimikunnan kokous koululla klo 18.30.

Aiheena mm. kevään varojenkeräys ja muut ajankohtaiset asiat.

Tervetuloa mukaan!

 

kokous siirtyy!

Joudumme jälleen siirtämään torstaiksi 13.2.2014 sovittua vanhempaintoimikunnan kokousta eteenpäin.
Sekä puheenjohtaja, että sihteeri ovat estyneitä tuolloin tulemaan, joten siirrämme kokouksen pidettäväksi torstaina 27.3.2014 klo 18.30.

Disco pidetään ennen tuota kokousta, eli perjantaina 14.3.2014 klo 18-21.

Discoon tarvitaan jälleen henkilökuntaa töihin, eli sisä- ja pihavalvontaan sekä buffamyyntiin. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen sähköpostiosoitteeseen voi laittaa töihin ilmoittautumisia 28.2. mennessä.

 


Sivu 7 / 17