haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00Uuden koulun avoimet ovet 27.11.

Haimoon päiväkoti ja koulu ovat vihdoin saaneet uudet ja ajanmukaiset tilat.

Koulu ja päiväkoti järjestävät 27.11.2014 kello 15-18.00 avoimet ovet
kaikkille vanhemmille, isovanhemmille, sukulaisille, kyläläisille jne.

Tervetuloa kaikki tutustumaan koulun ja päiväkodin tiloihin!

 

VTKn kokous 20.11.

Vanhempaintoimikunnan seuraava kokous to 20.11.2014 klo 18:00 uudella koululla.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

Kaikki joukolla mukaan!

 

Uuden koulun eka aamu!

Nyt sen totisinta totta! Koululaiset aloittivat tänä aamuna 3.11.2014 koulunsa uudessa koulussa!
Muutamia vanhempia oli "risteysvalvonnassa" varmistamassa että autoilijatkin muistavat että koululaisten reitti on muuttunut!
Muutama autoilija ajoi kyllä turhan lujaa joten MUISTAKAA HÖLLÄTÄ KOULUN KOHDALLA KAASUJALKAA! Nopeus on virallisesti 40 km/h mutta hiljempaakin SAA ajaa!

Lue lisää...
 

KOULUT ALKAA ...

Vaikkakin kesää on vielä jäljellä, niin koulun ovet aukeaa huomenna 7.8.2014 täällä Vihdissä.

Haimoon koulun läheisissä risteyksissä on ollut jo useampana vuonna risteyspäivystys, jossa osa kylän aikuisista on seissyt huomioliiveissä muistuttamassa autoilijoita koululaisten paluusta koulutielle.
Jos haluat mukaan risteyspäivystykseen, niin olet tervetullut!! Ota mukaan keltainen heijastinliivi/ takki ja saavu koululle klo 8.30 (koulu alkaa klo 9.00).

Lukuvuoden ensimmäinen vanhempaintoimikunnan kokous on sitten jo ensi tiistaina 12.8. klo 18.00. Kokoonnumme koulun pihalla, keittolarakennuksen edessä.
Toivotamme kaikki uudet ja vanhat aikuiset lämpimästi tervetulleiksi :)

Helteisin terveisin,
Haimoon koulun vanhempaintoimikunta

 

Jokioisten rekka saapuu ...

Jokioisten rekka saapuu taas koululle 13.5.2014 tilaukset pitää olla meillä viimeistään 4.5.2014!

Lue lisää...
 


Sivu 6 / 17