haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00Lyhennelmä kokouksesta 15.1.15

Kouvolan lakuja ei ole tilattu eikä siis tällä hetkellä myynnissä, koska ne eivät ehtineet uuden koulun avajaisiin.

Mahdollisesti järjestetään ”pääsiäismätsäri”, eli 19.4.2014 Koirien epävirallinen kauneuskilpailu Match Show, jossa voisi myydä makkaroita ja/tai vohveleita.

6.2.2015 Disco, kiinnostuneet valvomaan tulijat voivat ilmoittautua VTK:n sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

24.4.2015 Toinen dickon, eli wappu-disco.

5. ja 6. luokkalaisille tilattiin Ilowillasta 31 heijastinpipoa. Jokainen oppilas sai valita mieleisensä värin että heijastinpainatuksen. Pipot saapuvat 1-2 viikon kuluttua.

Karkkilan Fazer Shopista ostettu suurpakkaus Xylimax täysksylitolipastelleja koululle, koulu osallistuu kustannuksiin.

Päädyttiin metsämansikan makuiseen, jossa ei ole väriaineita eikä keinomakeuttajia. Koulu jakaa pastillit oppilaille ruokailun jälkeen.

Seuraava vanhempaintoimikunnan kokous torstaina 10.3.2015 klo 18.00

 

VTK kokous 15.1.

Vanhempaintoimikunnan tämän vuoden ensimmäinen kokous to 15.1.2015 klo 18:00 uudella koululla.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

Kaikki joukolla mukaan!

 

kokoukset 9.10 & 20.10.14

Syksyn ensimmäisessä kokouksessa päätettiin että ei enään julkaista kokonaisuudessaan pöytäkirjoja, vain lyhennelmät.

Alla siis kokoukset 9.10 ja 20.11.2014 lyhyesti kerrottuna, ns. tärkeimmät asiat.

Lue lisää...
 

Uuden koulun eka disco ...

Disco Haimoon koululla 28.11.2014, klo. 18 - 21.00

sisäänpääsymaksu on perinteisen 2€, paikalla vanhempaintoimikunnan puffetti.

Tonttulakit mukaan :)

Disco on tarkoitettu 1-6 luokan oppilaille!

 

Jokioisten pakasterekka saapuu ...

Jokioisten rekka saapuu taas koululle 10.12.2014 klo 18.00, tilaukset pitää olla meillä viimeistään 28.11.2014!

Toimitamme koteihin koululaisten kautta tilauslomakkeet ja tuoteselosteet, mutta jos et saa tilauslomaketta, eikä lapsesi ole koulussa, niin voit laittaa tilauksen Pia Weulander-Pitkäselle, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Joulun tressiä lievittää kun hankkii herkulliset leipomukset Jokioisten leivästä!!!

» PAKASTETILAUS

» Pakasteiden tuoteseloste

» Leivosmix

 


Sivu 5 / 17