haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00Lyhyesti 23.9. kokouksesta

6.10.2015 klo 18.00 VANHEMPAINILTA.
30.10.2015 HALLOWEEN DISKO. Valvojia tällä hetkellä 5 kpl, lisää saa ilmoittautua Pia Weulande-Pitkäselle. Myyntiin valotikkuja sekä mahdollisesti jotain muutakin kuin pelkkää karkkia.
Kysytään koululta viikolle 47 saataisiinko järjestää kaksi kertaa JOULUPAJA, jossa askarreltaisiin koululaisten kanssa joulumyyjäisiin.
23.11.2015 maanantai, klo 17.00 lähtien perinteiset PIPARKAKKUTALKOOT, Seija Halmeen luona (os. Marjamäentie 31, koiria!)
28.11.2015 10-12.00 JOULUMYYJÄISET, kirpputoripöytiä vuokrataan, tästä tulossa lisätietoa erikseen.
15.12.2015 ti KOULUN JOULUJUHLA, VTK hoitaa joulutortut & glögin.

Xylitolpastillit riittävät jouluun asti, kevääksi tilataan lisää. Jälleen kerran tuli viestiä että pastillit ovat olleet todella hyvä juttu ja jakelu sujunut hyvin.

Uutuutena päätettiin ottaa myyntiin Ecofeel tuotteita. Tuotteet ovat bambuhammasharjoja (aikuisten & lasten, varsi bambua ja harjakset hiilikuitua), Konjac-pesusieniä ja Ecofeel cup-kestomukeja(valmistettu bambusta ja maissista).

Haimoon koulu on liittynyt ”liikkuva koulu” projektiin (www.liikkuvakoulu.fi). Liikkuvissa kouluissa lisätään liikettä koulupäivään. Tavoitteena on aktiivisempi koulupäivä ja hyvinvoiva koululainen. Liikkuvissa kouluissa tehdään yhdessä, otetaan oppilaat mukaan suunnitteluun, ajatellaan asioita uudella tavalla.

Keskusteltiin liikennekäyttäytymisestä ja turvallisuudesta. Ideoitiin että hankitaan koululle heijastinkangasta sekä heijastavaa villalankaa joista koululaiset voivat askarrella omat heijastimet.

Uudeksi sihteeriksi lupautui Susanna Boström.

Seuraava vanhempaintoimikunnan kokous torstai 5.11.2015 klo 18.00

 

19.8.15 kokous lyhyesti ...

Puheenjohtajana jatkaa Pia Weulander-Pitkänen, rahastonhoitajana Hanna Alasalmi, UUDEKSI sihteeriksi ryhtyi Piia Solajärvi.

Alla päivämääriä jotka kannattaa laittaa kalenteriin! Nämä on siis suunnitteilla, muutoksia voi toki tulla.

23.9.2015 VTK kokous 18.00

30.10.2015 Disco 18-21.00

5.11.2015 VTK kokous 18.00

28.11.2015 Joulumyyjäiset 10-12.00
- suunnitteilla kirppispöytiä, leivonnaisia, lakuja ...

 

VTK kokous 19.8.

Vanhempaintoimikunnan tämän lukuvuoden ensimmäinen kokous ke 19.8.2015 klo 18:00 Haimoon koululla.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

Kaikki joukolla mukaan!

 

VTK kokous 10.3.2015

VTK kokous 10.3.2015, Haimoon koulu

Lue lisää...
 

Heijastinpipot

Vanhempaintoimikunta lahjoitti Haimoon 5. & 6. luokkalaisille, 31 kpl, tänään 23.2.2015 aamulla heijastinpipot jaettavaksi.

Oppilaat saivat itse valita pipon värin että heijastinkuvion, varmasti pipot tulevat käyttöön, kun sai mieleisensä :)

NÄKYILLÄÄN! :)

 


Sivu 4 / 17