haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Koulun vanhempaintoimikunta

Haimoon vanhempaintoimikunta on joukko oppilaiden vanhempia, jotka kokoontuvat säännöllisesti koululla. Osallistujamäärä on vaihteleva. Toiminta on yleensä hyvin leppoisaa. Saman pöydän äärellä vanhemmilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kouluun ja lapsiin liittyvissä asioissa. Vanhempaintoimikunnassa pysyy ajan hermolla koulua ja kylää koskevissa asioissa. Jos esille nousee epäkohtia, tarvittaessa vanhempaintoimikunta selvittelee asioita ja puuttuu epäkohtiin.

Kokoukset ovat avoimia kaikille vanhemmille, ja toivommekin näkevämme uusia Isiä, Äitejä, Mummeja, Pappoja tai muita huoltajia kokouksissa.
Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja vanhempaintoimikunnan toimintaan. Luodaan yhdessä lapsillemme turvallinen kylä ja yhteisö, jossa varttua.

  • PUHEENJOHTAJA Saku Immonen, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • SIHTEERI Lea Lähdesmäki,  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • RAHASTONHOITAJA Piia Kallio, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • VARAPJ Nina Johansson

Haimoon vanhempaintoimikunnalla on sähköpostirinki johon voit liittyä ilmoittautumalla sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Seuraavat Vanhempaintoimikunnan kokoukset :
28.2.2017 klo 18.00JOULUMYYJÄISET 2.12.17

JOULUMYYJÄISET lauantaina 2.12.2017 klo 10.00-12.00 Haimoon koululla

Lue lisää...
 

25.1. VTK kokous lyhyesti

25.1.2017 Haimoon vanhempaintoimikunnan kokous lyhyesti:

Kokouksessa päätettiin että ystävänpäivä disco järjestetään 10.2.2017 Klo. 18-20.30. (Sisäänpääsy maksu 2€) Mielellään tasaraha.
Discoon kaivataan valvojia!!! Ilmoittautua voi tähän sähköpostiin tai esim. Facebookin kautta ryhmässä Haimoon vanhempaintoimikunta. Liittykää muutenkin mukaan jos ette jo ole.

Koulu ottaa lahjoituksina vastaan ulkoliikuntaan sopivia välineitä. Eli jos kotoa löytyy koululaisten kokoa olevia luistimia, suksia, kypäriä, pulkkia tms. Niin ne voi toimittaa koululle.

Seuraava kokous pidetään Haimoon koululla Tiistaina 28.2.2017 klo.18.00

Tulkaahan joukolla mukaan suunnittelemaan lapsillemme mukavaa kevättä. Kokouksissa pääset mukaan kuulemaan/ideoimaan toimintaa oppilaille. Kaikkea kivaa on jo kevääksi mietinnässä ja olisi mukava saada lisää aktiivisia mukaan suunnitteluun/toteutukseen. Rohkeasti mukaan rentoon toimintaan. Kevennyksenä loppuun kaikille tiedoksi että kokoukset eivät sisällä vanhempien pakottamista leivontaan ;) 

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

 

VTK kokous

Seuraava kokous 25.1.2017 klo 18.00 koululla

 

Arpajaistiedote vanhempaintoimikunnalta

Arpajaistiedote vanhempaintoimikunnalta:

Vanhempaintoimikunta järjestää arpajaiset, joista saatu tuotto käytetään Haimoon koulun oppilaiden hyväksi. Arpojen myynti aloitetaan Haimoon koulun joulujuhlassa keskiviikkona 14.12. Arpamyyntiä jatketaan Haimoon kyläyhdistyksen järjestämässä koko kylän joulujuhlassa torstaina 15.12. Arvonta suoritetaan ja palkinnot jaetaan kyläläisten joulujuhlassa koulun juhlasalissa. Mikäli arpavoittajalla ei ole mahdollisuutta olla arvonnassa läsnä, voitosta ja voiton noudosta tiedotetaan henkilökohtaisesti.

Päävoittoarpajaisten erinomaiset voitot ovat paikallisten yritysten lahjoituksia. Arpajaisten koko tuotto käytetään lyhentämättömänä muun muassa oppilaiden retkikuljetuksiin, välituntien liikuntavälineiden ja muiden tarvikkeiden hankintaan, stipendeihin ja luokkaretkiin. Vanhempaintoimikunnan keräämät varat mahdollistavat sellaisetkin hankinnat ja tilaisuudet, joihin Haimoon koulu ei saa rahoitusta Vihdin kunnalta.

Hinnoittelu: yksi arpa 4 € / 3 arpaa 10 € - Muistathan varata arpojen ostoon käteistä.

Oppilaat ja huoltajat voivat hyvin mainostaa arpajaisia isovanhemmille, sukulaisille ja tuttaville, jotka voivat ostaa oppilaiden välityksellä arpoja vaikka eivät pääsisi itse tilaisuuteen. Vanhempaintoimikunta tavoittelee tänä vuonna arpajaisilla merkittävää tuottoa. Toivottavasti koulun oppilaat ja kodit innostuvat joukolla arpajaisista.

1. Päävoitto Ollikkalan sikatilan 6-8 kg:n potkallinen kinkku (15€/kg)
Voiton arvo noin 100 – 120 €
Voittajalle lahjoitetaan lahjakortti – kinkun nouto Haimoon tilalta ma 19.12.

2. Päävoitto Kaitilan Kuusi

Voiton arvo noin 70 €
Voittajalle lahjoitetaan lahjakortti – kuusen nouto suoraan tilalta

3. Päävoitto Vihti Ski – iltalippu
Voiton arvo 28 €
Voittajalle lahjoitetaan lahjakortti

4. Päävoitto Vihti Ski – iltalippu
Voiton arvo 28 €
Voittajalle lahjoitetaan lahjakortti

5. Päävoitto Neste Siippoo Kotipizza – Lahjakortti, perhekokoinen Monster-pizza

6. Päävoitto Neste Siippoo Kotipizza – Lahjakortti, normaalikokoinen Monster-pizza

7. Päävoitto Salccu - Keraaminen uunipata
Voiton arvo 100€

 

26.10.2016 Vanhempaintoimikunnan kokous lyhyesti

Halloween disco 4.11.2016 klo. 18-21
- 1-6 luokkalaisille
- Sisäänpääsy maksu 2€
- Luvassa oppilastoimikunnan järjestämiä kilpailuja, hyvää musiikkia Dj Mirkan toimesta ja buffetti.
- Sisäänpääsy maksu ja buffetin tuotto vanhempaintoimikunnalle ja sitä kautta taas lastemme hyväksi.

Taikuri Samir
- Samiriin on saatu yhteys ja hän on lupautunut tulemaan koululle esiintymään. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.
- Haimoolainen yrittäjä sponsoroi Samirin esiintymispalkkion. Iso kiitos lahjoittajalle.
- Päiväkoti myös tervetullut tapahtumaan.

Mauste/pakasterekka
- Osa mausteista vielä noutamatta. Nyt ripeästi noutamaan!!!
- Pakasterekka suunnitteilla niin että tuotteet olisi tilaajilla ennen itsenäisyyspäivää.

Suunnitteilla kyläläisten joulujuhla ja joulumyyjäiset yhdessä muiden kylällä toimivien yhdistysten kanssa. Näistä keskustellaan enemmän seuraavassa kokouksessa kun päivämäärät tarkentuu.

Seuraava kokous
- Seuraava kokous on keskiviikkona 30.11.2016 klo. 18.00 Haimoon koululla

 


Sivu 1 / 17