haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Kyläyhdistyksen palsta

Kentän siivoustalkoot!

Tervetuloa mukaan talkoisiin tiistaina 13.8.2013 klo 17.00 alkaen, siivotaan kenttää ja kentän koppia elojuhlia varten!

Voit ottaa mukaan oman haravan, lapion yms.

 

Haimoossa yli 600 pesäpallovierasta ympäri Suomea

Haimoon urheilukentän katsomo Tenavaleiri Haimoo Tenavaleiri Haimoo kioski

Valtakunnallinen pesäpallon tenavaleiri toi Haimooseen jo kahden ensimmäisen päivän aikana yli 600 pesäpallon pelaajaa ja pesäpallovierasta. Toistaiseksi ei ole tietoa jatketaanko pelejä Haimoossa, sillä  keskiviikosta 17.7.2013 alkaen pelataan jatkosarjojen otteluita ja pelit keskittyvät vain Nummelan ja kirkonkylän alueen pääkentille.

Lue lisää...
 

Valtakunnallinen pesäpalloleiri Haimooseen

Vihdin Pallo isännöi heinäkuussa 15.-19.7.2013 valtakunnallista pesäpalloleiriä Vihdissä. Leiriviikon aikana Vihdissä pelaa pesäpalloa E-juniorit yli tuhannen pelaajan voimalla. Turnausviikon pelejä pelataan Nummelassa, kirkonkylällä, Huhmarnummella mutta myös Haimoossa. Leiriviikon aikana Haimoon urheilukentällä pelataan aamusta iltaan useita kymmeniä pelejä. Pelit alkavat aamuisin klo 8:30 ja pelien pituus on keskimäärin 45 min. Lähes joka päivä pelit jatkuvat iltaan klo 17-19 saakka. Alustavien otteluohjelmien mukaan Haimoossa pelataan pääosin pelisarjan E-tyttöjen pelejä.

Pesäpalloturnausta varten on Haimoon kyläyhdistyksen toimesta rakennettu urheilukentälle myös uusi katsomo, joka jää kentälle myös turnauksen jälkeen. Leiriviikon aikana pidetään kentän urheilukopilla joka päivä kioskikahvilaa Haimoon kyläyhdistyksen ja Vihdin Pallon yhteistyönä.

Pesäpallopeleihin on vapaa pääsy ja toivotaankin, että mahdollisimman moni haimoolainen ja väki lähikylistä ehtisi poiketa Haimooseen katsomaan pelejä ja nauttimaan kioskikahvilan antimista. Lisätietoja tenavaleiristä ja otteluohjelmista löytyy pesäpalloliiton leirisivuilta tai tästä linkistä: http://www.pesis.fi/pesisnuoret/tenavaleiri/ Tervetuloa !

 

Kyläpalvelukyselyn tulokset

Sähköiseen kyselyyn tuli 23 vastausta, paperiversiolla vastasi 7. Vastaajien kesken arvotaan T-paidat 8.8.2013 kokouksessa.

Uusi Haimoon sähköpostilistan osoite on Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

sähköpostilista päivitetään lähiaikoina.

» kooste kyläpalvelukyselyn tuloksista, avautuu uuteen ikkunaan.

 

Haimoon koulusta

Luoteis-Uusimaassa 18.6.2013 oli juttua Haimoon koulun tilanteesta

(kuvasta klikkaamalla aukeaa isommaksi)

 

Kesäteatteria Haimoon kentällä

Teatteri Prä kesäteatteria Haimoossa

 

Viime kesäiseen tapaan tulee Teatteri Perä taas esittämään kesäteatteria Haimoon kentälle ke 3.7.2013 klo 18:00.

Liput takuuvarmasti viihdyttävään koko perheen teatteriesitykseen on 6 €. Tervetuloa!

 

 

KYLÄKYSELY

Arvoisa Haimoolainen

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Oletko miettinyt osallistumista kyläyhdistyksen toimintaan, mutta et ole oikein tiennyt miten? Haimoon kyläyhdistys on päättänyt selvittää haimoolaisten tarvitsemien apu –ja lisäpalvelujen tarvetta. Mitä apua juuri sinä tarvitsisit omassa arjessasi omalla kylällä tai kotonasi? Kyselyn tulosten pohjalta lähdemme selvittämään, miten avuntarpeisiin ja lisäpalvelujen kysyntään voitaisiin vastata. Tulokset julkaistaan koosteena Haimoonetissä ja erillisessä tiedotteessa.

Lue lisää...
 

Haimoon huussihölkkä

HAIMOON HÖLKKÄ 9.5.2013

TUOTTO HAIMOON KENTÄN HUUSSIEN UUSIMISEEN

Lue lisää...
 


Sivu 9 / 20