haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Kyläyhdistyksen palsta

JÄTEVESI-ILTA

Kartoitustulokset ja jätevesiratkaisuja
Haimoon alueella on tuoreen selvityksen mukaan jopa 40-100 jätevesijärjestelmää, jotka vaativat akuuttia uusimista tai pienempiä kunnostustoimia.
Keskiviikkona 2.10.2013 ratkaisuja tilanteen parantamiseksi etsitään Jätevesi-illassa Haimoon koululla. Tilaisuus alkaa klo 18.00, se on maksuton ja se kestää noin 2h.

Lue lisää...
 

Saunailta Vihdin pirtillä

Haimoolaiset!

keskiviikkona  25.9.2013 alk. klo 17.00

Saunotaan ja uidaan tai ollaan vaan nuotion äärellä, jutustellaan mukavia, paistellaan makkaraa ja nautitaan syksyisestä illasta yhdessä Vihdin Pirtillä. Kyläyhdisys maksaa saunan vuokran, tarjoiluista vapaaehtoinen maksu. Omat saunomisvälineet.

Vihdin Pirtti, osoite: Pirtintie 30, 03400 Vihti

 

SPR:n terveyspiste aloittaa 11.9.13

SPR:n terveyspiste ja painonhallintaryhmä aloittelee taas toimintaansa Haimoon kylällä. Kokoontuminen Haimoon koulun ruokalarakennuksessa.

Lue lisää...
 

Elojuhlat 2013

Sateesta huolimatta Haimoon elojuhlissa oli kiitettävästi yleisöä ja osallistujia, pomppulinnat olivat taas kovassa käytössä . Kiitokset kyläläisille sekä muille vieraille!
Match Show'n tulokset ja kuvat löydät vanhempaintoimikunnan sivuilta
Lasten kisat & saappaanheittojen tulokset löytyvät Kisan sivuilta

Valokuvia on valitettavasti vähän, kun kuvaaja unohti ottaa kameran mukaan käydessään välillä kotona kuivattelemassa ... jos jollain on kuvia tapahtumasta, voisi kuvia laittaa osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Lue lisää...
 

Vihdin Luonto järjestää lepakkoillan Haimoossa.

Vihdin Luonnon järjestämät perinteiset lepakkoretket alkavat elokuussa Vihdin eri kylissä.

Retket ovat tarkoitettu koko perheelle. Haimoossa retki järjestetään lauantaina 7.9.klo 21.15 alkaen Haimoon urheilukentälläTapahtuman kesto on n. 2 tuntia. Retkien vetäjä Nippe Nikander kertoo aluksi lepakoista ja siinä sivutaan hieman myös vampyyritarinoita.

Ottakaa mukaan taskulamppu ja säähän sopivat varusteet. Säävaraus! Retkeä ei voida toteuttaa, jos on kovin sateinen tai tuulinen ilma.

 

Me ollaan Kiljuset!

3.7.2013 Teatteri Perä esitti näytelmän Me ollaan Kiljuset! Haimoon urheilukentällä Riikka Hervan ohjauksessa lavalla nähtiin Keijo Asposalo, Anu Frosterus, Milla Malmberg, Arttu Sundberg ja Outi Sundberg.

Näytelmä oli hauska ja mukaansa tempaava. Samalla päästiin testaamaan Haimoon kentän uutta katsomoa ja hyvin toimi!

Lue lisää...
 

HAIMOON UUSI KOULU!

Lautakunta on kokouksessaan 14.8.2013 valinnut Haimoon koulun ja päiväkodin rakentajan ilman äänestystä suoralla päätöksellä.

MM-Yritysrakentaja urakoi Haimoon koulu- ja päiväkotirakennuksen

Kaavoitus- ja tekninen lautakunta on valinnut Haimoon koulun ja päiväkodin rakentajaksi MM-Yritysrakentaja Oy:n, Lautakunta valitsi vaihtoehdon, joka sisältää koulun ja päiväkodin rakentamisen lisäksi myös liikuntasalin rakentamisen.

Kunnan taloussuunnitelmassa Haimoon koulu- ja päiväkotihankkeeseen on varattu 1,5 miljoonaa euroa kuluvalle vuodelle ja 3,8 miljoonaa euroa ensi vuodelle.

 

Haimoon ELOJUHLA 17.8.13

Haimoon ELOJUHLAT 17.8.2013 klo 14.00 alkaen
Haimoon urheilukenttä, Haimoontie 378, 03400, Vihti

klo 14.15 Lasten Kisat, lajit:pituus, pallonheitto ja pussihyppely
klo 15.00-17.00 Poniajelua pellolla
klo 15.00 Väkkärällän muskari
klo 15.30-17.30 Kasvomaalausta
klo 15.30-> Ilmakivääriammuntaa
klo 16.00-17.30-> Onkikilpailut rannassa

Jos haluat parkkipaikan kentältä, saavu harrasteajoneuvolla. Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi ennen 15.8. Numerosta 040 8675848/Pia.

Lue lisää...
 


Sivu 8 / 20