haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Haimoon hevosjaos

 

Haimoo on ollut jo pitkään yksi Vihdin suurimmista ”hevoskylistä”. Alueellamme on paljon hevosharrastajia ja mukaan mahtuu jokunen ammattilainenkin.

Kyläyhdistyksen alaisuuteen perustettiin 11.10.2007 hevosjaosto, mutta hevosjaostossa ei ole tällä hetkellä toimintaa.

Vihdin alueella toimii mm. Vihdin Hevosjalostusyhdistys ja useita ratsastusseuroja, joihin voi olla yhteydessä hevosasioissa.

LINKKEJÄ

Vihdin Hevosjalostusyhdistys

Team FinCheval ry, puheenjohtaja Anne Waldén, puh: 050 551 1990
Team FinCheval ry/facebookHevosmenestystä Haimooseen

Haimoon hevosjaokseen kuuluvat ratsukot ja ravurit ovat saavuttaneet hienoa menestystä kilpailuissa eri puolilla maata kevään aikana.

Lue lisää...
 

Nyt lähdetään raveihin!

Haimoon kyläyhdistyksen hevosjaos tiedottaa:
Vihdin hevosjalostusyhdistys ry järjestää keskiviikkona 4.6.2008 matkan Vermon raveihin. Mukaan ovat tervetulleita erityisesti  sellaiset, jotka eivät ole aiemmin raveissa käyneet. Hevosjalostusyhdistys tarjoaa ilmaisen linja-autokuljetuksen ja Vermon ravirata imaisen sisäänpääsyn sekä käsiohjelman. Vermossa käymme utustumassa tallialueeseen ja saamme opastusta totopelien elaamiseen.

Lue lisää...
 

Hevostapahtuma peruutettu

Haimoon kyläyhdistyksen Hevosjaoksen äitienpäiväksi suunnittelema hevostapahtuma on jouduttu yhteensattumien vuoksi valitettavasti peruuttamaan. Tilaisuus tullaan järjesteämään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

terv. Haimoon hevosjaos 

 

Turvallisia hevosreittejä

Olemme aloittamassa kevään 2008 aikana turvallisten hevosreittien kartoittamisen  ja toivommekin kyläläisiltä ja maanomistajilta  myötämielisyyttä hankkeellemme.

Lue lisää...
 

Toteutunutta toimintaa: Liikunta

Selin monitoimitalolla on järjestetty sunnuntaisin klo 17.30-19.00 Method Putkisto/Pilates -voimistelua ratsastajille ja muille hevosharrastajille.
Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 2 / 3