haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Haimoon hevosjaos

 

Haimoo on ollut jo pitkään yksi Vihdin suurimmista ”hevoskylistä”. Alueellamme on paljon hevosharrastajia ja mukaan mahtuu jokunen ammattilainenkin.

Kyläyhdistyksen alaisuuteen perustettiin 11.10.2007 hevosjaosto, mutta hevosjaostossa ei ole tällä hetkellä toimintaa.

Vihdin alueella toimii mm. Vihdin Hevosjalostusyhdistys ja useita ratsastusseuroja, joihin voi olla yhteydessä hevosasioissa.

LINKKEJÄ

Vihdin Hevosjalostusyhdistys

Team FinCheval ry, puheenjohtaja Anne Waldén, puh: 050 551 1990
Team FinCheval ry/facebookMaksuton retki Vermon raveihin 3.6.

TERVETULOA TUTUSTUMISRETKELLE RAVIURHEILUUN ke 3.6.2015
- maksuton retki Vermon raveihin

Vihdin Hevosjalostusyhdistys ry (VHJY) järjestää perinteisen tutustumisretken raviurheilun maailmaan Vermon raveissa keskiviikkona 3.6.2015. Matka on tarkoitettu harvemmin raveissa käyville ja ensikertalaisille.

Lue lisää...
 

Haimoolaista hevososaamista TV:ssä

Haimoo on aina ollut tunnettu hevoskylä. Haimoossa harrastetaan sekä ratsu- että raviurheilua useiden tallien toimesta hyvin aktiivisesti. Etenkin ravipuolella on Haimoossa pitkät perinteet myös ammattimaisella valmennustoiminnalla. Nyt taas on tämä osaaminen päässyt esille myös valtakunnan mediassa. Ohessa linkki YLE:n Areena-palveluun, jossa esitellään haimoolaisen Karlsbergin tilan Kim ja Kikka Sellin raviurheilutoimintaa ja hevosten valmennusta. http://areena.yle.fi/video/1305531185816

 

Hevosjaoston retki: Apassionata-hevosshow

Uusi Apassionata-hevosshow ”Charm of Freedom” laukkaa villinä ja vapaana Helsinkiin 13.-14.2.2010.
Haimoon hevosjaosto järjestää retken tapahtumaan. Ilmoittaudu nyt Mammulle 16.10.09 mennessä mail: timo.mahlamaki(at)kolumbus.fi, niin saamme hyvät paikat ja ryhmäelennuksen lipuista.
Enemmän tietoa tapahtumasta tästä linkistä .

Ystävällisin terveisin Hevosjaoksen puolesta:

Anne Waldén
gsm: 050-551 1990

 

Hevosjaoksen kisatuloksia - kesä 2009

Maria "Wilma" Mustonen pärjäsi upeasti ja voitti reining-luokan 11.-14.6.2009 Ypäjä Equestrian Horse Shown yhteydessä järjestetyssä kansainvälisessä kilpailuissa.
Tarkempi selostus SRL:n sivuilta: klikkaa linkkiä

Seuraavassa myös linkki, jossa kooste viimeisen kisäpäivän tapahtumista: (linkki videoon)

 

Haimoon Hevosjaoksen uutisia

VUODEN 2008 TAPAHTUMIA JA UUTISIA

Haimoon kyläyhdistyksen hevosjaoston ensimmäinen kokonainen toimintavuosi on nyt takana. Suosittu Method Putkisto -jumppa jatkui kesätaukoa lukuun ottamatta lähes koko vuoden. Olimme myös mukana Vihdin hevosjalostusyhdistyksen tutustumisretkellä Vermon raveissa 4.6. sekä järjestimme itse retken Helsinki International Horse Show tapahtumaan 19.10. Yhteensattumien vuoksi emme valitettavasti pystyneet järjestämään äitienpäiväksi suunniteltua hevostapahtumaa, mutta kyläyhdistyksen järjestämiin elojuhliin 9.8. saatiin lasten iloksi ja onneksi mukaan talutusratsuksi Bronzon poni, joka hoiti tehtävänsä herrasmiesmäisen arvokkaasti ja tyynesti.

Wilma_ja_Solbrit

Lue lisää...
 


Sivu 1 / 3