haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Haimoon Martat ry


Haimoon Martat ry kuuluu valtakunnalliseeen Martta-liittoon. Haimoon Martoissa on n. 30 jäsentä ja toiminta on monipuolista. Noin kerran kuussa järjestettävät marttaillat ovat kaikille avoimia, tapahtumissa voit liittyä marttoihin. Monet toimintamuodoista liittyvät läheisesti luontoon. Etenkin sieniretket ovat olleet suosittuja. Syksyisin Haimoon martat ovat järjestäneet myös jo perinteisiksi tulleet hapankaalitalkoot.

HALLITUS 2018
Alakurtti Helka, Halme Seija, Jussila Päivi, Kallela Tuula, Landen Mirja, Leino Riitta, Paananen Jasmin, Sarjosalo Marika

Haimoon Martat ry:n tilinro: FI29 5420 0440 0003 22  BIC: OKOYFIHH

Sähköpostirinki johon voit liittyä lähettämällä viestiin sähköpostiin Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
Ringissä saat tietoa Marttojen tapahtumista ja retkistä suoraan omaan sähköpostiisi.

Haimoon Martat ry tietosuojaseloste

JUHLAT TULOSSA? haimoon martoilta voit vuokrata alla olevia astioita ja keittimiä!
Jäsenille vuokraus on maksutonta
Varaukset ja tiedustelut: 0400 998712 / Mervi, mervi.kannistokallela(at)saunalahti.fi

Kahvikupit 40 kpl/ ltk, vuokra 10,00€
Juomalasit / ltk,vuokra 5,00€
Kahvinkeitin vuokra 15,00€, tarvittaessa mukaan iso termossäiliö, mainitse varauksen yhteydessä.
UUSI! Regina 90T perkolaattorikahvinkeitin, vuokra 20€. Vetoisuus 15 litraa, noin 80-90 kuppia.1/2 keittomahdollisuus, minimikeittomäärä 4,5 litraa noin 30 kuppia. Keittoaika 60min /15 litraa. Käyttöopas mukana.
Hyötykasvikuivuri, vuokra 3 vrk / 10,00€, Orakas on lämminilmakuivuri. Teho 1100 W. Liitäntä 230 V:pistorasiaan. Portaattomasti säädettävä termostaatti,pääkytkin, merkkivalolamppu ja irrotettava liitosjohto.
Esim. yrtit kuivuu 2-6 tuntia, sienet 3-8 tuntia ja mustikat kaksi (2) vuorokautta. Käyttöopas mukana.

PDF ESITEPakilan Martat kutsuu!

Haimoon Martat

Pakilan Martat kutsuvat meitä kevätjuhlaansa ti. 19.5 klo. 18.00. Ilmoittautumiset Tytille 15.5 mennessä. p. 040-8324904

 

Haimoon Martat järjestää retken Billnäsiin

 

Tehdään porukalla puutarha/tutustumisretki Billnäsiin lähelle Karjaata. Retkipäivä on lauantai 6.6.09. Lähtö Haimoon koululta klo 10.00 ja takaisin lähdemme n. klo 18.00. Päivän aikana lounastamme yhdessä. Sisäänpääsyn (12€) ja ruokailun jokainen kustantaa itse. Lisätietoja: http://www.billnassommar.fi/fi/puutarha/index.html Lähtijöiden määrästä riippuen matkaamme kimppakyydillä tai linja-autolla. Ilmoittautumiset Riitalle viimeistään 22.5 p. 0400 2528 25.

 

 

Sukkahousujumppa!

Selin monitoimitalolla järjestetään sukkahousujumppa perjantaina 24.4 klo 18.00. Vetäjänä Memmu Lehtonen. Ota mukaan iloisen värisiä tai tavallisen tylsiä sukkahousuja 3 kappaletta, ja terävät sakset jotta leikkaaminen onnistuu. Sukista sidotaan palmikko joka toimii jumppavälineenä hieman kuminauhan tapaan. Kahvitarjoilu.  Tervetuloa! Seuraa marttojen sivuja ja tutustu tulevaan toimintaan!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Martat ja Haimoon naiset saunassa!

Useita marttoja ja muutama kyläläinen oli Vihdin Pirtillä perjantaina 13.3.2009 klo 17.00 alkaen reippailemassa ja saunomassa. Ilma suosi meitä kun aurinko ilmestyi pilvien raosta ja vielä lisäsi lämmintä tunnelmaa. Lähes parikymmentä naista oli tullut paikalle. Ekku Ahonen tallusteli Pirtin ympäristössä lumikengillä, ja saipa niitä muutkin uskaliaat kokeilla. Osa porukasta tuli paikalle kävellen ja muutama lähti hikilenkille ennen löylyjä. Jääkylmään avantoon uskaltautui suurin osa porukasta ja muutama teki "saunaenkelin" kuvia lumihankeen. Illan edetessä istuimme kynttilänvalossa ja nautimme marttojen taidolla tekemiä salaatteja ja sämpylöitä, ja makkaraa paistettiin takan ääressä. Nauru raikasi kun jutustelimme niitä näitä ja samalla suunnittelimme tulevaa toimintaa. Jatkossa saamme nauttia ainakin Memmun opastuksella sukkahousu-jumpasta, järjestämme varmaan taas "kutuillan" ja  pikkunoidat pääsevät askartelemaan ennen pääsiäistä. Ilta oli kaikin puolin onnistunut vaikka oli perjantai ja 13.pvä, ja päätimmekin että tästä tulee perinne, joten ensi talvena uudelleen!

Päivi Jussila

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kaikki Haimoon naiset saunomaan Vihdin Pirtille!

Haimoon naiset! Tervetuloa kaikki saunomaan ja (kenties ulkoilemaankin )Vihdin Pirtille perjantaina 13.3 klo 17.00 - 21.00. Haimoon martat tarjoavat runsaan iltapalan, halutessasi ota omat saunamakkarat ja -juomat mukaan.

TERVETULOA!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Lisää artikkeleita...