haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Haimoon Kisa

Haimoon kisa ry. on kylän oma urheiluseura. Toiminnallisesti Haimoon kisa kuuluu Vihdin Viesti ry:n alaisuuteen. Kisa järjestää toimintaa kylän asukkaille niin lapsille kuin vanhemmallekin väelle. Kesäisin pelataan beach volleytä ja talvisin lentopalloa Härkälän koululla. Talvella Haimoon Kisa ylläpitää suosittua luistelupaikkaa koulun kentällä sekä suunnilleen tammi- helmikuussa rakentaa mittavat latuverkostot, jotka yhdistyvät myös muiden kylien latuverkkoihin. Talvella järjstetään myös hiihtokisat, joissa on sarjoja sekä lapsille että aikuisille. Haimoon kisa järjestää myös monia tapahtumia, joihin ovat tervetulleita koko kylän väki.

Pesäpalloa

HAIMOON KISAN KIINTORASTIT
Haimoon Kisa on asentanut kiintorasteja Rokokallion maastoon. Kiintorasteja lisätään vielä kevään 2013 aikana ja kartat tulevat saataville toukokuun 2013 lopussa.
Kiintorastikarttoja voi ostaa omaksi (2 €/kartta) tai lainata yksittäisiä retkiä varten.
Karttoja voit tiedustella Asko Ojanteelta ja Tuija Myllymäeltä.
Suunnittele oma reittisi ja lähde matkaan kun sinulle sopii.Pesäpalloa ja kenttäkahvila Haimoon kentälle

Vihti isännöi kesän 2009 aikana Suomen suurinta pesäpallotapahtumaa. Kyseessä on "Harjun Suurleiri" -nimellä kulkeva pesäpalloleiri, jonne osallistuu kaikkialta Suomesta yhteensä 110 juniorijoukkuetta. Joukkueiden pelaajat ovat iältään 12 - 14 vuotiaita ja kaiken kaikkiaan arvioidaan leirin houkuttelevan Vihtiin n. 3500 pelaajaa, huoltajaa ja kisaturistia. Viikon aikana pesäpalloa pelataan melkein kaikilla Vihdin merkittävimmillä kentillä ja myös Haimoon kentällä tullaan näkemään 19 - 24.7. välisenä aikana useita pesäpallo-otteluita.

Lue lisää...
 

Haimoon kisa järjestää

Aloittelemme liikuntakerhoa koululaisille. Ensimmäinen kokoontuminen kentällä tiistaina 12.5 klo 18.30. Varsinkin 2000 tai myöhemmin syntyneet tytöt, sekä 2002 ja myöhemmin syntyneet pojat, jotta saisimme kokoon joukkueen kylien väliseen jalkapalloturnaukseen. Myös innokkaat vanhemmat mukaan valmentamaan ja muuten kerhoa vetämään!

 

Haimoossa luistelujäät

Haimoon kentälle on jäädytetty luistelujäät hiihtolomaviikolla (viikko 8.). Jäällä voi pelata jääkiekkoa tai vain muuten harjoittaa luistelutaitoja. Jään jäädyttämisestä ja auraamisesta vastaa Haimoon Kisan talkooporukka. Päivittäisestä kunnossapidosta ja kevyestä lumiaurauksesta vastaavat yhteisvastuullisesti kaikki kentän käyttäjät.

Tervetuloa luistelemaan !! 

 

Hiihtokilpailut

Haimoon Kisan mestaruushiihdot. Haimoon Kisa järjestää perinteiset mestaruushiihdot perjantaina helmikuun 15. 2008 klo 18:00 alkaen. Kisapaikkana on Kallelan pelto (Haimoon koululta n. 150 m Vanhalle Porintielle päin, heti Haimoontien vieressä olevan peltoaukea). Sarjoja on kaikenikäisille. Tervetuloa!

 

Lentopalloa

Haimoossa on aina pelattu lentopalloa. Kesäisin lentopalloilta on torstaisin, jolloin pelataan koulun alapuolisella kentällä yleensä täysin sekajoukkuein. Talvella lentopalloa harrastavat kyläläiset tapaavat Härkälän koululla Haimoon Kisan lentopalloharjoituksissa.

lentopallo

Beach Volleyta eli rantalentistä varten Haimooseen on tehty oma kenttä urheilukentän alueelle. Kentällä on mukava hiekkapatja ja sijainti aivan Haimoonjoen uimapaikan välittömässä läheisyydessä mahdollistaa pelin jälkeen virkistäytymisen viileässä jokivedessä. 

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 14 / 15