haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa

VTK kokous 3.10. lyhennelmä

3.10.2016 Vanhempaintoimikunnan kokous lyhyesti:
- Elojuhlat ja maustemyynti tuottivat mukavan summan rahaa vanhempaintoimikunnalle. Kiitos kaikille järjestäjille sekä tilaajille/ostajille.
- Koululle ostettu hulavanteita yms vanhempaintoimikunnan varoilla. Vielä jäi puolet luvatusta rahasummasta säästöön myöhempää tarvetta varten.
- Koulun omalla logolla varustetun t-paidan painattamiseen liittyvät käytännön asiat vielä selvittelyjen alla. 
- Taikuri Samiria tiedusteltu koululle. Samiriin ei olla saatu yhteyttä joten aikaisemmin kaavailtu aikataulu vk 41 ei toteudu. Jatketaan asian tiedustelua.
- Vanhempaintoimikunta esittäytyy Oppilastoimikunnalle ja tutustuu heidän toimintaan. Samalla tiedustellaan oppilaiden toiveita vanhempaintoimikunnalle.
- Joulumyyjäisistä ei vielä varmuutta. Päiväkodin ja Perhepäivähoidon vanhempaintoimikunta lähtee mukaan jos myyjäiset järjestyy. 
- 4.11.2016 Halloween disco koululla.
- Pakasterekka suunnitteilla ennen itsenäisyyspäivää.
- Paljon keskustelua varainkeruu ideoista ja siitä miten saisimme lisää ihmisiä vanhempaintoimikunnan toimintaan mukaan. Vanhempaintoimikunta toimii vain ja ainoastaan lasten hyväksi. Kerätyillä varoilla lapset saavat mm. Xylitol pastillit päivittäin, retkien bussikuljetukset, discot, pihaleikki välineitä jne. Tarvitsemme lisää aktiivisia mukaan.
- Vanhempaintoimikunnalla on myös Facebook sivu Haimoon vanhempaintoimikunta. Sinne ovat myös kaikki tervetulleita ideoimaan. 
- Koulu tiedustellut että kuinka paljon koulu voisi tänä vuonna saada rahallista apua Vanhempaintoimikunnalta. Jatketaan tukemista edellisvuoden tavoin n.3 bussimatkaa/lukuvuosi

- Seuraava kokous Keskiviikkona 26.10.2016 klo.18.00. Kokous pidetään Haimoon koululla.

Nyt rohkeasti mukaan tutustumaan rentoon toimintaan. Tulemalla mukaan mahdollistat mukavaa toimintaa oman kylän lapsille/nuorille.