haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa

KISAn lehti syksy 2013

UUSIN kisalainen julkaistu!

» KISALAINEN SYKSY / 2013

HUOM!

Alakouluikäisten sisäpelivuoro 3.12. on peruuntunut ja uusi korvaava vuoro on 10.12.2013

 

HAIMOON KISAN JÄSENILLE SUUNNATTU TOIMINTA SYKSY 2013 - TALVI 2014

SISÄPELEJÄ ALAKOULULAISILLE (4 kertaa)
Sisäliikuntakerrat järjestetään Härkälän koululla, osoite: Otalammentie 193, Otalampi
tiistai-iltaisin 12.11, 19.11, 26.11 ja 10.12 klo 18 -19:15 (peliaika n. 18:10 – 19:10).
HUOM. MUUTTUNUT VUORO JOULUKUUSSA.
Ensimmäiset kaksi kertaa pelataan sählyä, mahdollisesti muitakin pelejä. Omat sählymailat, suojalasit, juomapullo ja sisäpelikengät (ehdoton) mukaan. Otalammelle mennään omilla tai yhteiskyydeillä, kuljetusta ei järjestetä seuran puolesta.
Ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä Tuijalle p. 0400-325 141 tai Maaritille p. 040-687 2593. Jätäthän ilmoittautuessasi puhelinnumeron johon voimme ilmoittaa jos salivuoro peruuntuu äkisti (koulun oma käyttö).
Tarvittaessa jaamme eri-ikäiset pelaajat eri pelikerroille ilmoittautumisten perusteella, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua peliin omien taitojensa mukaan ja vertaisessaan ikäryhmässä. Huoltajat ovat tervetulleita kentän laidalle.
Ohjatun sisäliikunnan järjestäminen alakouluikäisille jatkuu tammikuussa 2014, jos kiinnostuneita osallistujia riittää ja saamme mukaan toimintaan riittävästi järjestelyihin osallistuvia vanhempia/aikuisia.

KAHVAKUULAN ALKEET AIKUISILLE (3 kertaa)
maanantaisin 25.11, 2.12 ja 9.12 klo 18 -19:15 Härkälän koululla, ohjaajana Tiina Ripatti (harjoitusaika n. 18:15 – 19:00).

Tutustumme lihaskuntoharjoitteluun kahvakuulaa käyttäen (perusliikkeet, harjoittelu). Alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Kurssille osallistuvien toivotaan ottavan omat kahvakuulat mukaan.
Ilmoittaudu mukaan joko etukäteen tekstiviestillä Tuijalle p. 0400-325 141 tai saapumalla ensimmäiselle kurssikerralle 25.11 klo 18.
Jätäthän ilmoittautuessasi puhelinnumeron johon voimme ilmoittaa jos salivuoro peruuntuu äkisti (koulun oma käyttö).
Jos olet hankkimassa kahvakuulan itsellesi nyt, niin perussääntönä sopivasta kahvakuulan painosta lihaskuntoharjoittelua varten voidaan pitää perusterveillä aikuisilla: naiset 8 kg ja miehet 12 kg painoa. Perusliikkeiden opetteluun käy toki myös kevyempi kahvakuula.
Lihaskuntoharjoituksen aluksi ja lopuksi pidetään lyhyt venyttelytuokio, jota varten voit ottaa oman jumppamaton mukaan.
Mahdollisesta jatkokurssista (varsinainen harjoittelu) päätetään myöhemmin kiinnostuksen mukaan.
Tervetuloa mukaan kurssille sekä miehet että naiset.
Lisätietoja alkeiskurssin sisällöstä ja harjoitteluun liittyen
Tiina Ripatti p. 040-720 3656.

TALVILIIKUNTA
Haimoon Kisan ylläpitää tulevanakin talvena perinteisesti talkoovoimin urheilukentän luistelujäätä ja kylän pelloille tehtäviä maastohiihtolatuja. Luistelujää jäädytetään ja latupohjat ja ladut tehdään pakkas- ja lumitilanteen mukaan. Ilmoittaudu mukaan talvikunnossapidon talkoolaiseksi jo nyt.
Tulevan talven kuutamohiihdot on suunniteltu järjestettävän tammikuussa 2014 Heinosen Kammille. Kuutamohiihtoillat ja lähtöajat tarkennetaan lähempänä lumitilanteen mukaan.
Seuraa Ilmoittelua. Tervetuloa !

Haimoon Kisa ry on Haimoon kylän ja kyläläisten oma urheiluseura.
Haimoon Kisa pitää yllä kyläläisten vapaasti käytössä olevaa Haimoon lähiliikuntapaikkaa liikuntavarusteineen. Urheilukenttä ympäristöineen tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikkumiseen niin kesällä, kuin talvellakin. Myös Haimoon koulun oppilaat käyttävät kenttää ja kentällä olevia liikuntavälineitä liikuntatunneillaan.
Haimoon Kisa on perinteisesti mukana kylällä järjestettävissä tapahtumissa ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan osallistumaan myös kylän ulkopuolisiin liikuntatapahtumiin ja tempauksiin.
Haimoon Kisan toimintaan kaivataan mukaan aktiivisia jäseniä, harrastajiksi, toiminnan vetäjiksi /valmentajiksi sekä osallistumaan seuran toiminnan kehittämiseen ja hallinnollisiin tehtäviin.
Olet vilpittömästi tervetullut mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan oman kylän urheiluseuratoimintaa.

Haimoon Kisan kuulumisia vuosi 2013
Haimoon Kisa haki ja seuralle myönnettiin pitkästä aikaa Vihdin kunnan yleisavustusta urheiluseuratoiminnan ylläpitämiseen. Myönnetty avustus oli 250 € josta isäntäseuralle Vihdin Viestille maksettiin 50 € suuruinen jäsenmaksu. Vihdin Viestille maksettavalla jäsenmaksulla Haimoon Kisa ry:n jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan Vihdin Viestin järjestämiin kilpailuihin.
Haimoon Kisa käyttää yleisavustuksen Vihdin kunnalta vuokrattavien yksittäisten liikuntasalivuorojen vuokriin. Yleisavustuksella saadaan kustannettua tällä tiedotuslehtisellä ilmoitettujen sisäliikuntavuorojen salivuokrat.
Haimoon Kisa käyttää jatkossakin mahdolliset yleisavustukset suoraan urheiluseuratoiminnan ylläpitämiseen, ensisijaisesti lasten ja nuorten liikuntatoimintaan.