haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Haimoon koulun joulujuhla

Joulujuhla 17.12.2008

Haimoon koululla vietettiin jo nyt perinteisesti joulujuhla ulkosalla. Kunnollisen sisätilan puuttumisen takia on Haimoon joulujuhlat vietetty jo muutamana jouluna koulun pihalla. Tänäkin jouluna saivat koululaisten vanhemmat ja ystävät seurata huolellisesti harjoiteltuja esityksiä pienessä pakkassäässä. Erityisen sykähdyttävää on aina seurata perinteistä jouluevankeliumia ulkosalla, kun paimenet seisovat kedolla lampaidensa kanssa ja taustalla näkyy lumikasoja.

Lue lisää...
 

Onkikilpailut Haimoossa su 24.8.2008

Haimoon maauimalassa (koulun urheilukentän vieressä) järjestettiin perinteiset onkikilpailut sunnuntaina 24.8.2008. Kilpailut alkoivat klo 12:00 ja kestivät klo 14:00 asti. Kilpailuvarustukseksi riitti omat onkivehkeet, syötit ja omat retkieväät. Onkikilpailun järjesti tuttuun tapaan Kari Tuukkanen

 

Elojuhlat 2008 onnistuivat yli odotusten !

Launataina 9.8.2008 vietettiin Haimoossa pitkästä aikaa koko kylän juhlaa. Päivän toteutuksesta vastasi Haimoon kyläyhdistys ry päätekijänä, mutta aktiivisesti tapahtumajärjestäjinä olivat myös muut kylän yhdistykset ja kerhot.

Riemukas tapahtuma saatiinkin aikaan kyläyhdistyksen Hevosjaoksen, Kaakkois-Vihdin metsästysseuran, Haimoon Kisan, Haimoon Marttojen ja tietenkin lukuisan yksityishenkilöjoukon avustamana. Myös haimoolaisia lähellä olevien yritysten apu oli merkittävää ja tapahtumaa sponsoroivatkin Hevostila Karlsberg, Kallela Oy, lemmikkieläintarvike tmi Jamilion, Rakennus Polygon, liikennöintiyhtiö Riston Pirssi Oy, SKV Kiinteistövälitys ja ohjelmistoyhtiö Norfello Oy.

Lue lisää...
 

Haimoon Match Showssa mahtava tunnelma

Haimoon elojuhlien yhteydessä 9.8.2008 järjestettiin aamupäivällä myös koirien Match Show. Match Shown ideana on, että se on sekä leikkimielinen koirien näyttelykilpailu että siihen saa osallistua kaikki koirat rotuun tai sekarotuisuuteen katsomatta. Tapahtuma houkutteli Haimoon elojuhlien juhlakentälle n. 40 koiraa ja arvioiden mukaan suunnilleen kaksinkertaisen määrän katsojia, koirien ohjaajia ja tapahtuman järjestäjiä.

Tapahtuman päävastaavina toimivat Kari Pitkänen ja Pia Weurlander-Pitkänen omine tukijoukkoineen.

Lue lisää...
 

Haimoon mylly

Haimossa sijaitsee keskellä kylää vanha vehnämylly, joka oli aikoinaan koko seutukunnan tuntema. Haimoon myllylle tultiin ennen hevoskyydillä kaukaakin jauhattamaan jyvät vesivoimalla. Myllyn toiminta loppui vuonna 1974 mutta itse korkea, puinen myllyrakennus on vielä jäljellä. Samoin vieressä virtaava koski kuin myös n. 3 m vesiputous myllypadossa.

Kesän 2008 aikana on Virtavesien hoitoyhdistys ry. ja haimoolaiset talkoolaiset rakentaneet myllypadon viereen kalaportaat, jota kautta joen taimenkanta pääsee etenemään yläjuoksulle.

 

Active Image

 

Hevosmenestystä Haimooseen

Haimoon hevosjaokseen kuuluvat ratsukot ja ravurit ovat saavuttaneet hienoa menestystä kilpailuissa eri puolilla maata kevään aikana.

Lue lisää...
 

Maria Aittoniemi puheenjohtajaksi

Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa yhdistyksen kevätkokouksen jälkeen Haimoon kentän kopilla 16.4.2008. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus valitsi yhdistykselle puheenjohtajan ja muut virkailijat kaudelle 2008. Haimoon kyläyhdistys ry:n puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Maria Aittoniemi, sihteeriksi valitiiin toiselle kaudelleen Jukka Ahonen ja rahastonhoitajaksi Kari Pitkänen.

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 41 / 42

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys