haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Onkikisan tuloksia

Onkikisaa suosi hieno ilma. Osallistujia oli reilusti yli 30 henkeä ja kalaakin tuli kivasti. Monta kalaa karkasi, mutta ylöskin saatiin kohtuullinen saalis. Lahna, särki ja ahven muodostivat saaliin, joten samalla tuli hoidettua vesistöäkin.

Kokonaiskilpailun voitti ylivoimaisesti, jo veteraanitason mestari, Lauri Syrjälä.

Perhesarja:
onkikisat Haimoossa
1. Ojanaho 349g
2. Tuukkanen 208g
3. Rajala 145g

Kokeneemmat:
1. Lauri Syrjälä 1.755g
2. Jyri Pussinen 929g
3. Timo Ahola

Nuoret:
Eero Vuokkila 1.032g
Janika Ahola 248g
Toni Ahola 85g
Tuomas Myllymäki 67g

Kilpailun ylituomarina toimi Raimo Pussinen. Kiitos kaikille osallistujille!

 

 

Keskustelua Haimoon koulusta 27.10.2009

Haimoon kyläyhdistys ja kaikki paikalliset voimat järjestävät yhdessä suuren keskustelutilaisuuden Haimoon koulun tulevaisuudesta. Paikalle on lupautunut tulemaan myös kunnanjohtaja Kimmo Jarva. Lisäksi tilaisuuteen uskotaan tulevan useitakin valtuutettuja. Pistä päivä kalenteriin ja tule paikalle vaikuttamaan siihen, että Haimoo säilyy elinvoimaisena kylänä, jonne on hyvä muuttaa ja jossa toimii nykyiseen tapaan aktiivinen ja viihtyisä oma kyläkoulu!

Tilaisuus tiistaina 27.10.2009 klo 17:30 alkaen. Tervetuloa!

 

Onkikilpailut Haimoossa 13.9.2009

 

 Haimoon maauimalassa järjestetään taas perinteiset onkikilpailut. Kilpailupäivä on sunnutai 13.9.2009 klo 12-15:00. Kilpailuihin ei ennakkoilmoittautumista ja kaikki paikallaolijat voivat osallistua. Mukaan omat onkivarusteet sekä omat eväät. Lisätietoja tapahtumasta: Kari Tuukkanen, puh. 0400-480 260
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

Haimoon elojuhla taas menestys

Hauskaa Haimoon elojuhlilla

Haimoossa järjestettiin jo perinteiseksi muodostunut elojuhla koulujen alkamisviikon päätteeksi 15.5.2009. Elojuhla alkoi jo aamupäivällä koirien Match showlla ja jatkui illalla kylän yhdistysten yhteisesti järjestämänä iltajuhlana. Väkeä päivän mittaan pyöri urheilukentän tuntumassa n. 200 henkeä. Match show -tapahtua veti Haimooseen yhteensä 54 koiraa.

 

Lue lisää...
 

Pesäpallon Suurleiri Haimoossa

Haimoossa Suomen parasta pesäpalloa

Ottelun aloitus kiilassa Haimoossa

Pitkästä aikaa oli Haimoon urheilukenttä taas täynnä pesapalloilijoita. Kentällä pelattiin kuuden päivän aikana yhteensä 31 ottelua osana Vihdissä järjestettyä Suurleiriä 19.7-24.7.2009. Kaikki pelit olivat korkeatasoisemman kilpasarjan pelejä ja Haimoossa pelasivat D-ikäiset 13-14 vuotiaat tytöt.

Lakeuksilta saapuneet kehuivat kovasti Vihdin/Haimoon vaihtelevia maisemia kauniiksi. Haimoon maauimala. saari hiekkarantoineen ja  paviljongin takana oleva koski kiinnostivat ja ihastuttivat vierailijoita kovasti. Ensimmäisen pelikäynnin jälkeen pelaajatytöt osasivat varata jo uikkarit mukaan ja jos vähänkin aikataulut antoivat periksi, niin kävivät pulahtamassa uimalassa ja saareen oli kiva uida.


Lukkaritoimintaa


Kioskia pidettiin joka päivä paviljongilla haimoolaisten voimin. Mukana kioskia pyörittämässä olivat Sari, Helena ja Anita Simolin sekä Memmu Lehtonen ja Hannele Hytönen. Kioskilla innokkaana myyjäapuna oli heti ensimmäisestä päivästä alkaen myös reipas Hanna Pohjala. Kahvit keitettiin mukana tuoduista vesistä kuntosalin tilassa. Lisäksi vettä tuotiin mukana kodeista niin paljon että pelaajat pystyivät täydentämään juomapullojaan kuumina päivinä.

Lue lisää...
 

Keväinen retki myllylle 2009

Koululaiset Haimoon myllyllä

Haimoon 6. luokka teki retken Haimoon myllylle. Ohessa oppilaiden tarinaa ja huomioita myllyltä:

Tietoa myllystä:

Haimoon myllyn teki ”myllykalle” eli Kalle Päivälä vuonna 1939.
Myllyn omistavat yhdessä Kari Tuukkanen ja Anne Taivassalo, Raimo Pussinen ja Markus  Penttinen.
Kesällä 2008 Haimoon myllylle tehtiin kalatie. Kalatietä tehdessä käytettiin dynamiittia. Mylly on osa Haimoon historiaa. Siellä on tehty jauhoja, sahattu puita ja tehty sähköä. Haimoon myllyssä on ollut toimintaa vielä 60-luvulla. Myllyn vieressä on toiminut vaneritehdas joka purettiin. Nykyään mylly on vielä pystyssä mutta on kärsinyt ilkivallasta.

Lue lisää...
 

Kyläyhdistyksessä tapahtuu - kesä 2009

Kesällä 2009 järjestetään Haimoon kentällä monenlaista toimintaa. Kenttää on kunnostettu kunnan toimesta ja seuraavaksi jatketaan kyläläisten yhteisillä talkoilla. Kolmena peräkkäisenä tiistaina kenttää kunnostetaan talkoilla klo 17:00 alkaen. Ensimmäinen talkoopäivä on 30.6.

Kyläyhdistyksen yhteyteen perustettiin myös oma jaos, joka vastaa leikki-ikäisille järjestettävästä toiminnasta ja mm. leikkikentän kunnossapidosta yhdessä koko kylän väen kanssa.

Lue lisää...
 


Sivu 40 / 43

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys