haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Haimoon Match Showssa mahtava tunnelma

Haimoon elojuhlien yhteydessä 9.8.2008 järjestettiin aamupäivällä myös koirien Match Show. Match Shown ideana on, että se on sekä leikkimielinen koirien näyttelykilpailu että siihen saa osallistua kaikki koirat rotuun tai sekarotuisuuteen katsomatta. Tapahtuma houkutteli Haimoon elojuhlien juhlakentälle n. 40 koiraa ja arvioiden mukaan suunnilleen kaksinkertaisen määrän katsojia, koirien ohjaajia ja tapahtuman järjestäjiä.

Tapahtuman päävastaavina toimivat Kari Pitkänen ja Pia Weurlander-Pitkänen omine tukijoukkoineen.

Lue lisää...
 

Haimoon mylly

Haimossa sijaitsee keskellä kylää vanha vehnämylly, joka oli aikoinaan koko seutukunnan tuntema. Haimoon myllylle tultiin ennen hevoskyydillä kaukaakin jauhattamaan jyvät vesivoimalla. Myllyn toiminta loppui vuonna 1974 mutta itse korkea, puinen myllyrakennus on vielä jäljellä. Samoin vieressä virtaava koski kuin myös n. 3 m vesiputous myllypadossa.

Kesän 2008 aikana on Virtavesien hoitoyhdistys ry. ja haimoolaiset talkoolaiset rakentaneet myllypadon viereen kalaportaat, jota kautta joen taimenkanta pääsee etenemään yläjuoksulle.

 

Active Image

 

Hevosmenestystä Haimooseen

Haimoon hevosjaokseen kuuluvat ratsukot ja ravurit ovat saavuttaneet hienoa menestystä kilpailuissa eri puolilla maata kevään aikana.

Lue lisää...
 

Maria Aittoniemi puheenjohtajaksi

Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa yhdistyksen kevätkokouksen jälkeen Haimoon kentän kopilla 16.4.2008. Vuosikokouksen valtuuttamana hallitus valitsi yhdistykselle puheenjohtajan ja muut virkailijat kaudelle 2008. Haimoon kyläyhdistys ry:n puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Maria Aittoniemi, sihteeriksi valitiiin toiselle kaudelleen Jukka Ahonen ja rahastonhoitajaksi Kari Pitkänen.

 

Turvallisia hevosreittejä

Olemme aloittamassa kevään 2008 aikana turvallisten hevosreittien kartoittamisen  ja toivommekin kyläläisiltä ja maanomistajilta  myötämielisyyttä hankkeellemme.

Lue lisää...
 

Haimoon myllypatoon kalatie

Virtavesien hoitoyhdistys ry. rakentaa joulukuun alusta lähtien kalatietä Haimoon myllypadon koskeen. Kalatien rakentamiseen on saatu luvat maanomistajilta, ympäristöviranomaisilta, Vihdin kunnalta ja kalastusalueelta. Kalatie ei varsinaisesti lisää tai vähennä joessa kulkevan veden määrää. Sitä voi pikemminkin kutsua uudeksi sivupuroksi, jonka ansiosta vesieliöiden luontainen kulku mahdollistuu.

Lue lisää...
 

Hevosjaoksen tavoitteet 2007-2008

Ensimmäiselle toimintakaudelle  10/2007 – 12/2008 määritellyt tavoitteet:

1. Turvallisten hevosreittien järjestäminen sekä alueen ratsastajille että kärryillä liikkuville rakentavassa yhteistyössä maanomistajien kanssa.

Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 37 / 38

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys