haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Tiivistelmä viime kokouksesta ...

Lukukauden viimeisessä vanhempaintoimikunnan kokouksessa päätettiin jälleen perinteisesti jaettavista stipendeistä sekä ruusuista.

Saksipulasta oli koululta tullut viestiä, joten vanhempaintoimikunta päätti avustaa saksien hankinnassa.

Puutoslistaa välituntivälineistä ei ole tullut, mutta tiedustellaan onko tarvetta esim. räpylöille. Syksyksi hankitaan myös koululle pihavärejä, sekä maalautetaan pihalle hyppyruudukot ja ympyrät leikkejä varten.

Vanhempaintoimikuntaa on kysytty mukaan osallistumaan haimoolaisten lasten ja nuorten viihtyvyyden parantamiseen. Koska vanhempaintoimikunnalla ei ole resursseja paljonkaan rahallisesti avustaa, esiin nousi ajatus työpanoksella osallistumisesta. Vanhempien talkoovoimaa voisimme tarjota. Kiitollisina otetaan vanhemmilta mielipiteitä ja ajatuksia vastaan!

Syksyäkin jo hahmoteltiin ja suunniteltiin, mm. suojatievalvonta-tempaus heti koulun alettua on tarkoitus järjestää. Tästä lisää tietoa sitten elokuussa.

Uusille ekaluokkalaisille jaetaan myös ensi syksynä pyöräilykypärät sekä heijastinliivit. Sponsoreita otetaan jälleen vastaan.

Syksyn ensimmäinen vanhempaintoimikunnan kokous pidetään torstaina 18.08.2011 klo 18.00.

Vanhempaintoimikunta kiittää kuluneesta lukuvuodesta ja toivottaa kaikille Aurinkoisia Kesäpäiviä!

Syksyllä nähdään!

 

 

Haimoolaista hevososaamista TV:ssä

Haimoo on aina ollut tunnettu hevoskylä. Haimoossa harrastetaan sekä ratsu- että raviurheilua useiden tallien toimesta hyvin aktiivisesti. Etenkin ravipuolella on Haimoossa pitkät perinteet myös ammattimaisella valmennustoiminnalla. Nyt taas on tämä osaaminen päässyt esille myös valtakunnan mediassa. Ohessa linkki YLE:n Areena-palveluun, jossa esitellään haimoolaisen Karlsbergin tilan Kim ja Kikka Sellin raviurheilutoimintaa ja hevosten valmennusta. http://areena.yle.fi/video/1305531185816

 

Haimoon kyläyhdistyksen tiedote toukokuu 2011

 

Aurinkoinen alkukesän tervehdys!

Kylän kevätkokous hyväksyi maaliskuussa yhdistyksen tämän vuoden toimintakertomuksessa pitkän listan kylällä tehtäviä asioita.

Lue lisää...
 

Haimoolaisten jätevesi-ilta

 

Mitä hajajätevesiasetuksen viimeisimmät määräykset tarkoittavat Haimoossa? Keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia keskiviikkona 18.5.2011 klo 18.00 Haimoon koululla. Asiantuntijana paikalla Vihdin kunnan rakennustarkastaja Pekka Laitinen. Voit lähettää kysymyksesi etukäteen osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , toimitamme ne Laitiselle vastausten valmistelemiseksi.

Tervetuloa!

 

 

Kevätkonsertti Haimoon koululla 15.5.2011 klo 18

Sunnuntaina 15.5.2011 klo 18:00 esittävät haimoolaiset nuoret musiikkitojaan Haimoon koululla. Konsertissa on mukana muutamia Haimoossa asuvia lapsia ja nuoria, jotka ovat harrastaneet taas koko pitkän talven pianon- tai harmonikansoittoa musiikkitunneilla. Lisäksi Haimoon kevätkonserttissa on mukana myös muutama otalampelainen nuori.

Lue lisää...
 

Lasten liikuntakerho 2011

Haimoon Kisa ry:n liikuntakerhokausi pyörähtää käyntiin toukokuussa. Kerhoa pidetään kerran viikossa tiistai-iltaisin 1½ tuntia kerrallaan. Liikuntakerhon ulkoliikunta pidetään pääsääntöisesti urheilukentällä.

Liikuntakerhotoiminta on hyvin vapaamuotoista ja leikkimielistä, kaikki osallistuvat omien taitojensa ja voimiensa mukaan.

Liikuntakerho aloitetaan tänä vuonna suunnistuksen opetuksella kentän kopilla. Suunnistuksen opetuksen pitää Asko Ojanne. Teoriaopetuskerrat pidetään 3.5 ja 10.5.2011 klo 17 alkaen. Suunnistusopetuksen jälkeen normaali liikuntakerho jatkuu klo 18:00 alkaen. Aloitamme suunnistusopetuksen karttoihin ja karttamerkkeihin tutustumalla. Kunhan kartanlukutaitoa karttuu, on halukkailla mahdollisuus lähteä ohjatusti maastoon suunnistamaan.

Lue lisää...
 

Talvirieha 2011 Haimoossa

Haimoossa vietettiin 12.3.2011 kylän yhteistä talviriehaa Kyläyhdistyksen, Haimoon marttojen ja Haimoon Kisan organisoimana. Lapsille ja aikuisille riitti upeassa talvisäässä tekemistä. Luistelukentällä pääsi kokeilemaan kiekon lämäämistä ja nopeudet mitattiin tutkalla. Lähipellolla pääsi yli 70 lasta ja vanhempaakin kokeilemaan koiravaljakkoajelua. Samassa tapahtumassa järjestettiin myös perinteiset Haimoon Kisan hiihtokilpailut.

Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 37 / 43

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys