haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Haimoon kyläyhdistyksen tiedote toukokuu 2011

 

Aurinkoinen alkukesän tervehdys!

Kylän kevätkokous hyväksyi maaliskuussa yhdistyksen tämän vuoden toimintakertomuksessa pitkän listan kylällä tehtäviä asioita.

Lue lisää...
 

Haimoolaisten jätevesi-ilta

 

Mitä hajajätevesiasetuksen viimeisimmät määräykset tarkoittavat Haimoossa? Keskustelua, kysymyksiä ja vastauksia keskiviikkona 18.5.2011 klo 18.00 Haimoon koululla. Asiantuntijana paikalla Vihdin kunnan rakennustarkastaja Pekka Laitinen. Voit lähettää kysymyksesi etukäteen osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , toimitamme ne Laitiselle vastausten valmistelemiseksi.

Tervetuloa!

 

 

Kevätkonsertti Haimoon koululla 15.5.2011 klo 18

Sunnuntaina 15.5.2011 klo 18:00 esittävät haimoolaiset nuoret musiikkitojaan Haimoon koululla. Konsertissa on mukana muutamia Haimoossa asuvia lapsia ja nuoria, jotka ovat harrastaneet taas koko pitkän talven pianon- tai harmonikansoittoa musiikkitunneilla. Lisäksi Haimoon kevätkonserttissa on mukana myös muutama otalampelainen nuori.

Lue lisää...
 

Lasten liikuntakerho 2011

Haimoon Kisa ry:n liikuntakerhokausi pyörähtää käyntiin toukokuussa. Kerhoa pidetään kerran viikossa tiistai-iltaisin 1½ tuntia kerrallaan. Liikuntakerhon ulkoliikunta pidetään pääsääntöisesti urheilukentällä.

Liikuntakerhotoiminta on hyvin vapaamuotoista ja leikkimielistä, kaikki osallistuvat omien taitojensa ja voimiensa mukaan.

Liikuntakerho aloitetaan tänä vuonna suunnistuksen opetuksella kentän kopilla. Suunnistuksen opetuksen pitää Asko Ojanne. Teoriaopetuskerrat pidetään 3.5 ja 10.5.2011 klo 17 alkaen. Suunnistusopetuksen jälkeen normaali liikuntakerho jatkuu klo 18:00 alkaen. Aloitamme suunnistusopetuksen karttoihin ja karttamerkkeihin tutustumalla. Kunhan kartanlukutaitoa karttuu, on halukkailla mahdollisuus lähteä ohjatusti maastoon suunnistamaan.

Lue lisää...
 

Talvirieha 2011 Haimoossa

Haimoossa vietettiin 12.3.2011 kylän yhteistä talviriehaa Kyläyhdistyksen, Haimoon marttojen ja Haimoon Kisan organisoimana. Lapsille ja aikuisille riitti upeassa talvisäässä tekemistä. Luistelukentällä pääsi kokeilemaan kiekon lämäämistä ja nopeudet mitattiin tutkalla. Lähipellolla pääsi yli 70 lasta ja vanhempaakin kokeilemaan koiravaljakkoajelua. Samassa tapahtumassa järjestettiin myös perinteiset Haimoon Kisan hiihtokilpailut.

Lue lisää...
 

Harmonikkamusiikkia

Kulttuuria Haimoossa - PUOLITUNTINEN KOLMELLA HARMONIKALLA HAIMOON KOULULLA 27.3.2011 KLO 16.00

Tiia, Neea ja Kiia Pitkänen esittävät harmonikalla mm. säveltäjien: Kuula, Lundqvist, Makkonen ja Zolotarjov:n musiikkia. Tervetuloa kaikki kuuntelemaan!

 

Haimoon talvitapahtuma

 

Haimoossa ulkoillaan koko kylän voimin lauantaina 12. maaliskuuta. Kyläyhdistys, Haimoon Kisa ja Haimoon martat järjestävät ulkoilutapahtuman kello 15 alkaen. Ohjelmassa on muun muassa rusettiluistelua kentällä, ja nappulahiihdot. Hiihtokilpailuissa on sarjoja 2003 syntyneille ja nuoremmille. Ennakkoilmoittautumiset hiihtoihin (nimi ja syntymävuosi) Tuijalle p.0400-325141. Jälki-ilmoittautumiset paikan päällä klo 15 mennessä. Kaikki palkitaan. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortti huvitteluun.

Marttojen puffetti jälleen avoinna, lisäksi myynnissä grilli- ja nuotiomakkaraa.

Tervetuloa!

 

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 36 / 41

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys