haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Vihti Race saapuu myös Haimooseen!

Tervetuloa mukaan tsemppaamaan Vihti Racen kilpailijoita, sunnuntaina 2.9. aamupäivällä! Lisätietoja tarkemmasta aikataulusta ja Haimoon rastipaikan sijainnista seuraa ensiviikon aikana.

Vihti Racesta löytyy lisätietoja täältä: http://www.vihti.fi/ajankohtaista/1/vihti_race_2012_syksylla

 

2012 Elojuhlien kuvia

HAIMOON ELOJUHLAT 18.8.2012, urheilukentällä

Sää oli mitä upein, aurinko helli koko päivän ♥
Vihdin kunnanjohtaja Sami Miettinen ehti piipahtamaan juhlissamme ...
Paljon oli tapahtumaa kenttä, ja myös yleisöä kiitettävästi, yleistunnelma oli iloinen & hauska.
Kentällä oli pomppulinnoja kaksin kappalein lapsille, tikkakisat, arvanmyyntiä, lapsille arpajaisongintaa, pallonheittokisa (nopeustutka mittaamassa vauhtia), Haimoon Kisan järjestämä lasten kolmiottelu, Vihdin liikuntatoimen järjestämä temppurata lapsille, tuote-esittelyjä ja myyntiä (mm. koruja, käsitöitä, luontaistuotteita, hunajaa), talutusratsastusta ja poniajelua, ilmakivääriammuntaa, Marttojen järjestämä sienien tunnistuspiste, traktoreitakin näkyi kentällä. Köydenveto järjestettiin Haimoo vastaan Selki, ja Haimoo korjasi voiton tässä kisassa :) ... NÄHDÄÄN TAAS VUODEN PÄÄSTÄ :)

Elojuhlat järjesti yhteistyössä: Haimoon Kyläyhdistys, Haimoon koulun vanhempaintoimikunta, Haimoon Kisa, Haimoon Martat, Haimoon Metsästysseura ja Vihdin liikuntatoimi

Lue lisää...
 

Haimoon Elojuhlat - palloheitto (tutkamittaus) tulokset

Elojuhlilla heitettiin myös palloa, heittonopeutta mitattiin tutkalla. Yhteensä palloa heitti 41 kilpailijaa. Tutka ei ollut virallisesti kalibroitu ja mitatut tulokset ovat todennäköisimmin jonkin verran alle todellisen lukeman. Miesten sarjaa lukuunottamatta kaikki tulokset heitettiin naisten pallolla, jota normaalisti käytetään myös pojilla D-juniorisarjoihin saakka. Pallon heiton lisäksi rastilla sai myös kokeilla osaamistaan pesäpallon syöttämisessä sekä normaalikorkuisten että 7 m tolppasyöttöjen osalta. Kyllä Haimoossa palloa osataan heittää - tulokset olivat todella hyviä kauttaaltaan!

 

Alla joka sarjan parhaiden nimet ja tulokset:

 
Tytöt
Henna Kupari 72 km/h
Elina Vuorma 65 km/h
Lauriina Vuorma 58 km/h

Pojat alle 14 v
Eelis Vuorma 82 km/h
Veeti Alasalmi 78 km/h
Juho Kupari 76 km/h

Pojat 14 v. tai yli
Niko Laamanen 81 km/h
Jani Härmä 81 km/h
Samppa Häyrinen 71 km/h

Naiset
Pirjo Simolin 86 km/h
Mervi Kallela 70 km/h

Miehet, miesten pallo
Mikko Määttä 95 km/h
Pasi Idman 91 km/h
Sami Sohlman 83 km/h
 

Haimoon Elojuhlissa 18.8.2012

Martat osallistuivat Haimoon elojuhliin, jotka järjestettiin Haimoon urheilukentällä 18.8.2012 ...

järjestämällä sienien tunnistuspisteen ...

Lue lisää...
 

Elojuhlien Match Show 2012

Haimoon Elojuhlat 18.8.2012, MATCH SHOW

Neljännen kerran Elojuhlien yhteydessä pidettävät Haimoon Match Show, vietettiin aurinkoisena ja lämpimänä päivänä Haimoon urheilukentällä.
Weulander-Pitkäsen perhe järjesti tapahtuman jälleen Haimoon elojuhlien "aloitustapahtumana", suuret kiitokset heille.

Tänäkin vuonna paikalle saapui mukavasti koiria perheineen, ja kilpailuluokkiin saatiinkin jo ihan tiukkaa näyttelytapahtuman meininkiä.
 
Tuomarina toimivat tänävuona Anga Vihtilä Sipoosta ja Satu Siikilä Vihdistä.Vihtilä antoi erityiskiitokset kaikille Lapsi ja koira kehän nuorille, tuleville koiramaailman tähdille, jotka saivat jo upeasti koirat seisomaan ja liikkumaan seuraten ohjaajaansa kuuliaisesti kehässä. Nuorin Lapsi ja koira kilpailuun osallistunut oli 3-vuotias, eli pienenä nämä koiraharrastuksetkin aloitetaan ja opitaan :)


Haimoon Kaunein Koira 2012
Cairnterrieri, BIS-pentu, "Perttu", om. Salla Vuokila

Lue lisää...
 

25.7.2012 melontaa Haimoossa

25.7.2012 Hiidenveden Purjehtijat esittelivät nuorille melontaa maauimalassa, tilaisuus oli maksuton.
Ilma suosi osallistujia, joita oli kiitettävä määrä paikalla, välillä tuli jopa ruuhkaa melonnassa ;)

Kiitokset Hiidenveden Purjehtijoille tapahtumasta!!

 

Lue lisää...
 

Vihdin kunnanvaltuutettuja Haimoossa 6.6.2012

Haimoon koulun puolesta pidettiin keskiviikkona 6.6.2012 keskustelu- ja infotilaisuus koululla. Mukaan oli kutsuttu Vihdin kunnanvaltuutettuja, joille esiteltiin nykyisen koulun tiloja sekä toiveita siitä mitä haimoolaiset perheet ja koululaiset toivoisivat uuden koulun osalta. Ennen kaikkea Haimoon kyläyhdistyksen järjestämässä tapaamisessa korostettiin tarvetta rakentaa myös sisäliikuntasali uuden koulun yhteyteen.

Paikalla oli muutamia valtuutettuja, joille tieto tuntui kelpaavan hyvin. Kyläyhdistys haluaakin kiittää kaikkia koulun tilanteeseen tutustumaan tulleita valtuutettuja.

Ohessa on pari linkkiä tiedostoihin, joissa esitellään taustatietoja kouluasiasta. Ensimmäisessä dokumentissa on koottu yhteen tietoja viime vuosina eri puolilla Suomea toteutetuista kouluhankkeista. Ainakin näiden tietojen pohjalta vaikuttaa siltä, että koulun rakentamiseen alustavasti suunnitellun määrärahan pitäisi riittää kyllä myös sisäliikuntasalin rakentamiseen. Tämä viesti lähetetään myös kaikille Vihdin kunnanvaltuutetuille ennen päätöskokousta.

Toisessa dokumentissa on vanha vuodelta 1992 peräisin olevan adressin saatekirje. Adressi allekirjoitettiin tuolloin laajasti haimoolaisten keskuudessa ja osoittaa olemassa olollaan vain sitä, että Haimoon kouluhankkeen kanssa olisi nyt viimeinkin edettävä. Saatteessa luetellaan lähes samat asiat n. 20 vuotta sitten kuin mitkä ovat tosiasioina olemassa tänäänkin. Vain se on muuttunut, että tuolloin oli vielä käytössä sentään liikuntatila ja lapsia oli koulussa vähemmän. Tänään vuonna 2012 on kylläkin vanha homeinen parakki saatu vaihdettua uudempaan siirrettävään koulutilaan mutta samalla on lapsimäärä koulun mäellä noussut reilusti yli sataan ja liikuntasalia ei Haimoossa ole ollut enää kuuteen vuoteen liikuntakäytössä.

(huom, liitetiedostot kooltaan n. 2,8 ja 1,5 Mb, lataaminen hitaalla yhteydellä vie jonkin aikaa)

Investointivertailuja koulurakennuksista - 2012

Adressi Haimoon koulun puolesta vuonna 1992

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 34 / 41

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys