haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Haimoon kylän ELOJUHLA la 28.8

Match show klo 12, lapsille ohjelmaa klo 16, karaoke alkaen klo 18

Karaoke Tule mukaan kylän karaoke-kisaan tai laulamaan muuten vaan. Karaokeisäntänä toimii Jukkis Lehtonen Kansanhuveista. Ilmoittautuminen kisaan kentän paviljongilla klo 18. Biisilistat löytyvät seuraavista linkeistä ja ne ovat toki myös kisapaikalla nähtävänä.

Klikkaa ja katso: Suomenkieliset karaokekappaleet

Klikkaa ja katso: Ulkomaiset karaokekappaleet

Puffetti Myynnissä grillimakkaraa ja muurinpohjalettuja, Marttojen kahviossa kaalipiirakkaa ja muita herkkuja, ja Marttojen sadonkorjuupöydässä myynnissä kuivakukkia, kurpitsoja ja kaaleja. Jos joku haluaa tulla myymään tuotteitaan, voi ottaa yhteyttä Riitta Leinoon 0400-252825

Arpajaiset Paljon palkintoja! Pääpalkintoina sarjalippuja elokuviin

Haimoon kaaliruokakilpailu on avoin kaikille, kaksi sarjaa: 1. lämpimät ruuat, padat ja piirakat, sekä 2. salaatit ja säilykkeet. Ruuan pääaineosan on oltava kaali jossain muodossa. Ennakkotiedosta poiketen kaikki kaalilaadut voivat olla mukana kilpailussa. Tuo kilpailutuotteesi maistiaisiin kentälle klo 18. Kyläyhdistys tuo maistiaislautaset ja -lusikat. Raatina toimivat kyläläiset. Kilpailu toteutuu, jos mukana on vähintään viisi kilpailutuotetta. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot Maria 040-731 5636, ilmoittautua voit vaikka tekstarilla. Varaudu kilpailupäivänä antamaan reseptisi, sen on oltava itse kehitelty tai vähintäänkin oma sovellus toisen reseptistä. Maineen ja kunnian lisäksi palkinto voittajalle.

Match Shown ilmoittautuminen alkaa kentällä klo 12.00  ja kilpailu klo 13.00. Tervetulleita ovat kaikki koirat. Sekarotuiset osallistuvat kokonsa mukaan sopivaan luokkaan. Luokat ovat: Suuret (yli 40cm), Pienet (alle 40cm), Pennut (alle 9kk) ja Lapsi ja koira –luokka (ikäraja alle 15v). Osallistumismaksu 5€/luokka. Joka luokan viisi parasta palkitaan. Samalla palkitaan Haimoon kaunein koira. Muistathan,että koirasi täytyy olla rokotettu. Ota siis mukaan rokotustodistus. Tuomareina toimivat: Ann-Catrine Vihtilä Sipoosta ja Tiina Weurlander-Lehtiranta. Myös mätsäreissä on puffetti.

Lapsille ohjelmaa klo 16 -18. Pienimmälle juhlaväelle on järjestetty omaa ohjelmaa alku-illaksi. Myös kaksi määkivää kikkurakarvaista ystäväämme ovat     paikalla!

Pelejä, leikkejä, kaksi pomppulinnaa, ilmakivääriammuntaa, saappaanheittoa…Tervetuloa viihtymään, tutustumaan ja pitämään hauskaa!

 

Vihtijoen kunnostus lauantaina 17.7.2010

 

Lauantaina 17.7.2010 klo 10 alkaen kunnostetaan Vihtijoen virtapaikkoja Haimoossa. Paikalle pääsee autolla seuraavasti: Noin 45 km Helsingistä vanhaa Porintietä ennen Olkkalaa oikealle kyltti, jossa lukee "Haimoo 6". Tätä asvalttitietä suoraan n 2,6 km, jonka jälkeen oikealle tienviitta "Haimoon myllytie". Kyseistä hiekkatietä eteenpäin n 600 metriä, jolloin saavutaan kokoontumispaikalle, myllylle.

Lisätietoja antaa Kari Tuukkanen, jolle myös pyydetään ilmoittautumaan talkootarjoilun mitoittamiseksi, puh. 0400-480260, s-posti: kari.tuukkanen(at)digicenter.fi

Vihtijoki on Karjaanjoen vesistön alkulähteitä. Vesistöä on viime vuosien aika kunnostettu lähemmäs luonnontilaa. Joen kalakanta kärsii edelleen aiemmin tehdyistä perkauksista ja maalta huuhtoutuvista kiintoaineista. Lisää tietoa myös sivulta www.virtavesi.com

 

 

 

Haimoon koulun kevätjuhla

Taas kerran päästiin Haimoossa juhlimaan koulun kevätjuhlaa aurinkoisessa kauniissa säässä. Koululla vanhemmat tapasivat tuttujaan ja tietenkin koululaiset jännittivät sitä kuka saa hymypatsaan, kenelle menee stipendit ja tietysti sitä minkälaiset numerot tai arvioinnit kukin saa omaan todistukseensa.

Lue lisää...
 

Leikkikentän aidantekotalkoot 17.5.2010

Leikkikentän aitatalkoot maanantaina 17.5.2010 klo 18.00. Mukaan akkuporakoneet ja iloista tekemisen meininkiä. Eritoten toivomme osallistujiksi niitä perheitä, jotka leikkikenttää käyttävät. Aita on tällä hetkellä hengenvaarallinen, laudat irtoavat potkaisemalla. Kyläyhdistys järjestää tarvikkeet ja kahvituksen. Tervetuloa kaikki mukaan, samalla tutustumme toisiimme! Säävaraus!

 

Haimoon Kisa UUDISTUU

Pitkä talvi alkaa olla takana päin ja kesä on jo kohta täällä. Haimoon kisan urheilukentällä oli koko talven hoidettu jää ja laduille pääsi hiihtämään kuukausikaupalla. Suuret kiitokset kentän ja latujen tekoon osallistuneille ihmisille! Uusi kesäliikuntakausi pääsee alkuun jo lähiviikkoina ja toivottavasti myös aktiivinen joukko jatkaa suosittua lasten liikuntakerhoa.

Nyt on tullut aika uudistaa Haimoon Kisan organisaatio. Olen itse ollut mukana urheiluseuran toiminnassa -90 luvun alkupuolelta ja puheenjohtajana  vuodesta -96 lähtien.
Kutsun siis kaikki aktiiviset ihmiset Haimoon Kisan kevätkokoukseen kentän kopille sunnuntaina 16.5.2010 klo. 18.00.Tällöin voimme sääntöjen puitteissa uudistaa koko organisaation ja laittaa alulle vanhan seuran uuden nousun.

Tervetuloa kaikki haimoolaiset mukaan!

Petri Silvasti (pj), Haimoon Kisa ry.

 

Marttojen parhaita reseptejä

 

Marttaillassa muutamat martat toivat lempireseptinsä kaikkien käyttöön. Tässä muutamia hyväksi todettuja ohjeita suolaiseen ja makeaan nälkään. Kannattaa kokeilla.

Rättänä eli mustikkakukko

Lue lisää...
 

Haimoonet -Internetsivusto uudistui lokakuussa 2009

Haimoon kyläyhdistyksen Internetsivut luotiin ja julkaistiin ensimmäisen kerran syksyllä 2007. Tuosta hetkestä lähtien on sivuston sisältö kehittynyt ja laajentunut huimasti. Koko ajan ovat myös muut haimoolaiset yhdistykset olleet sivustolla esillä ja niinpä haimoonet.fi onkin koko kylän yhteinen tiedon haku- ja jakokanava.

Sivustolla on vieraillut yli 5000 kävijää yhteensä n. 20 maasta. Koska sivuston kaikki sisältö on Suomeksi, on tietenkin ehdottomasti suurin osa kävijöistä suomalaisia. Alla olevista kartoista saa hyvän kuvan siitä mistä päin Suomea ja maailmankarttaa seurataan Haimoon asioita.

Nyt lokakuussa on sivustolle tehty perusteellinen remontti. Taustalla oleva julkaisujärjestelmä on päivitetty, ulkoasu uudistettu ja myös otsikon kuvitusta on tehty monipuolisemmaksi. Otsikkokuvitus vaihtuu aina klikkausten tahdissa satunnaislaskennan mukaan. Otsikon kuvat heijastavat näkymiä Haimooseen, sen asukkaisiin ja haimoolaiseen elämään.

 

haimoonet.fi vierailijat

 

 

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 34 / 38

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys