haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Talvirieha 2011 Haimoossa

Haimoossa vietettiin 12.3.2011 kylän yhteistä talviriehaa Kyläyhdistyksen, Haimoon marttojen ja Haimoon Kisan organisoimana. Lapsille ja aikuisille riitti upeassa talvisäässä tekemistä. Luistelukentällä pääsi kokeilemaan kiekon lämäämistä ja nopeudet mitattiin tutkalla. Lähipellolla pääsi yli 70 lasta ja vanhempaakin kokeilemaan koiravaljakkoajelua. Samassa tapahtumassa järjestettiin myös perinteiset Haimoon Kisan hiihtokilpailut.

Lue lisää...
 

Harmonikkamusiikkia

Kulttuuria Haimoossa - PUOLITUNTINEN KOLMELLA HARMONIKALLA HAIMOON KOULULLA 27.3.2011 KLO 16.00

Tiia, Neea ja Kiia Pitkänen esittävät harmonikalla mm. säveltäjien: Kuula, Lundqvist, Makkonen ja Zolotarjov:n musiikkia. Tervetuloa kaikki kuuntelemaan!

 

Haimoon talvitapahtuma

 

Haimoossa ulkoillaan koko kylän voimin lauantaina 12. maaliskuuta. Kyläyhdistys, Haimoon Kisa ja Haimoon martat järjestävät ulkoilutapahtuman kello 15 alkaen. Ohjelmassa on muun muassa rusettiluistelua kentällä, ja nappulahiihdot. Hiihtokilpailuissa on sarjoja 2003 syntyneille ja nuoremmille. Ennakkoilmoittautumiset hiihtoihin (nimi ja syntymävuosi) Tuijalle p.0400-325141. Jälki-ilmoittautumiset paikan päällä klo 15 mennessä. Kaikki palkitaan. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortti huvitteluun.

Marttojen puffetti jälleen avoinna, lisäksi myynnissä grilli- ja nuotiomakkaraa.

Tervetuloa!

 

 

Hiihtämään Haimoon hangille !

Haimoon keväthanget kutsuvat hiihtäjiä. Haimoon Kisa on taas vetanyt perinteiset retkiladut Haimoon pelloille ja metsiin.

Ladut kulkevat vaihtelevissa maisemissa; tasaisilta ja helposti hiihdettäviltä peltoaukeilta aina jylhiin Rokokallion metsämaisemiin. Hiihdettävänä on vaativuudeltaan ja pituudeltaan erilaisia reittejä. Helpoiten ladut löytää Haimoon koulun viereiseltä pellolta.

Haimoon ladut

 

Lue lisää...
 

Haimoon historiaa!

Vanhoja tarinoita ja valokuvia Haimoosta. Tule kuuntelemaan tai kertomaan omat tarinasi Haimoon koululla 26.10 klo 18.30. Illan vetäjänä Tarja Ojanne. Haimoon martat tarjoavat kahvit. Tilaisuus on kaikille avoin. Tervetuloa!

 

 

Haimoon elojuhlilla laulu raikasi ja lapset pomppivat

Haimoossa juhlittiin elokuun lopulla taas kerran jo perinteiseksi muodostuneita elojuhlia. Aikaisempien vuosien tapaan lauantaipäivä alkoi kaikkien koirarotujen yhteisellä Match Showlla ja päätttyi myöhemmin illalla koko kylän yhteiseen juhlaan myyjaispöytien, kahvilan, urheilukilpailujen ja ensimmäistä kertaa myös karaoken kera.

Kisaaja Haimoon Match Showssa

 

Lue lisää...
 

Kiitos tuomareille ja sponsoreille

Haimoon elojuhlien match-shown tuomareina toimivat Anga Vihtilä Sipoosta ja Tiina Weurlander-Lehtiranta Vihdistä. Sponsoreina toimivat tavarapalkintoja toimittanut Kennel Soulman´s /pyreneitten koirat, Salla Vuokila lahjoitti pokaaleja sekä ruusukkeita, ja Kennel Weurlan pokaaleja.

 
Lisää artikkeleita...


Sivu 33 / 38

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys