haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Me ollaan Kiljuset!

3.7.2013 Teatteri Perä esitti näytelmän Me ollaan Kiljuset! Haimoon urheilukentällä Riikka Hervan ohjauksessa lavalla nähtiin Keijo Asposalo, Anu Frosterus, Milla Malmberg, Arttu Sundberg ja Outi Sundberg.

Näytelmä oli hauska ja mukaansa tempaava. Samalla päästiin testaamaan Haimoon kentän uutta katsomoa ja hyvin toimi!

Lue lisää...
 

HAIMOON UUSI KOULU!

Lautakunta on kokouksessaan 14.8.2013 valinnut Haimoon koulun ja päiväkodin rakentajan ilman äänestystä suoralla päätöksellä.

MM-Yritysrakentaja urakoi Haimoon koulu- ja päiväkotirakennuksen

Kaavoitus- ja tekninen lautakunta on valinnut Haimoon koulun ja päiväkodin rakentajaksi MM-Yritysrakentaja Oy:n, Lautakunta valitsi vaihtoehdon, joka sisältää koulun ja päiväkodin rakentamisen lisäksi myös liikuntasalin rakentamisen.

Kunnan taloussuunnitelmassa Haimoon koulu- ja päiväkotihankkeeseen on varattu 1,5 miljoonaa euroa kuluvalle vuodelle ja 3,8 miljoonaa euroa ensi vuodelle.

 

Beach-volleyta pelaamaan!

Beach-volleyta pelaamaan!

Haimoon kentällä sijaitseva beach-volley-kenttä on kunnostettu; kasvit kitketty, hiekkaa lisätty ja verkko uusittu.

Kenttä mahdollistaa omatoimisen rantalentopallon pelaamisen ja lisäksi järjestetään su 4.8.2013 klo 18.00 alkaen lajiin perehdytystä.

Vetäjänä lajin konkari Petri Silvasti.

Tervetuloa kokeilemaan rantalentopalloa!

 

Haimoossa yli 600 pesäpallovierasta ympäri Suomea

Haimoon urheilukentän katsomo Tenavaleiri Haimoo Tenavaleiri Haimoo kioski

Valtakunnallinen pesäpallon tenavaleiri toi Haimooseen jo kahden ensimmäisen päivän aikana yli 600 pesäpallon pelaajaa ja pesäpallovierasta. Toistaiseksi ei ole tietoa jatketaanko pelejä Haimoossa, sillä  keskiviikosta 17.7.2013 alkaen pelataan jatkosarjojen otteluita ja pelit keskittyvät vain Nummelan ja kirkonkylän alueen pääkentille.

Lue lisää...
 

Kyläpalvelukyselyn tulokset

Sähköiseen kyselyyn tuli 23 vastausta, paperiversiolla vastasi 7. Vastaajien kesken arvotaan T-paidat 8.8.2013 kokouksessa.

Uusi Haimoon sähköpostilistan osoite on Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

sähköpostilista päivitetään lähiaikoina.

» kooste kyläpalvelukyselyn tuloksista, avautuu uuteen ikkunaan.

 

Haimoon koulusta

Luoteis-Uusimaassa 18.6.2013 oli juttua Haimoon koulun tilanteesta

(kuvasta klikkaamalla aukeaa isommaksi)

 

KYLÄKYSELY

Arvoisa Haimoolainen

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Oletko miettinyt osallistumista kyläyhdistyksen toimintaan, mutta et ole oikein tiennyt miten? Haimoon kyläyhdistys on päättänyt selvittää haimoolaisten tarvitsemien apu –ja lisäpalvelujen tarvetta. Mitä apua juuri sinä tarvitsisit omassa arjessasi omalla kylällä tai kotonasi? Kyselyn tulosten pohjalta lähdemme selvittämään, miten avuntarpeisiin ja lisäpalvelujen kysyntään voitaisiin vastata. Tulokset julkaistaan koosteena Haimoonetissä ja erillisessä tiedotteessa.

Lue lisää...
 
Lisää artikkeleita...


Sivu 33 / 43

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys