haimoonnettisivut

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Tervetuloa Haimooseen ja Vihdin kuntaan!

Haimoo - Vesiensuojelupainotteinen kyläsuunnitelma, GisBloom -hanke

Haimoo on valittu mukaan GisBloom -hankkeeseen, jossa tavoitteena on laatia kylällemme vesiensuojelupainotteinen kyläsuunnitelma. Kyläsuunnitelmaa laaditaan erilaisten työpajatilaisuuksien avulla. Kyläsuunnitelmaan kirjataan kyläläisten toiveita ja odotuksia kylän kehittämiseksi ja se antaa sitten myös tärkeää tietoa kuntamme päättäjille. Kyläsuunnitelmaan halutaan näkyviin eri elämäntilanteissa olevien kyläläisten näkökulmaa, siksi työryhmään toivotaan sekä nuoria, ruuhkavuosiaan eläviä, että iäkkäämpiäkin ihmisiä.5. ja 6. -luokkalaisille on jo järjestetty työpaja, joka sai hyvin onnistuneen vastaanoton lasten keskuudessa. Lapset olivat innoissaan ja heiltä saatiin paljon tietoa kylän kivoista paikoista, kurjista/pelottavista paikoista sekä veteen liittyvistä kivoista ja huonoista paikoista. Lisäksi tuli paljon hyviä ehdotuksia kylän kehittämiseksi sekä ideoita sen suhteen, mitä lapset/luokka voisivat itse tehdä kylän hyväksi. Lasten palaute tästä vähän erilaisesta tunnista oli hyvin positiivista.

Lue lisää...
 

Vihti Race saapuu myös Haimooseen!

Tervetuloa mukaan tsemppaamaan Vihti Racen kilpailijoita, sunnuntaina 2.9. aamupäivällä! Lisätietoja tarkemmasta aikataulusta ja Haimoon rastipaikan sijainnista seuraa ensiviikon aikana.

Vihti Racesta löytyy lisätietoja täältä: http://www.vihti.fi/ajankohtaista/1/vihti_race_2012_syksylla

 

2012 Elojuhlien kuvia

HAIMOON ELOJUHLAT 18.8.2012, urheilukentällä

Sää oli mitä upein, aurinko helli koko päivän ♥
Vihdin kunnanjohtaja Sami Miettinen ehti piipahtamaan juhlissamme ...
Paljon oli tapahtumaa kenttä, ja myös yleisöä kiitettävästi, yleistunnelma oli iloinen & hauska.
Kentällä oli pomppulinnoja kaksin kappalein lapsille, tikkakisat, arvanmyyntiä, lapsille arpajaisongintaa, pallonheittokisa (nopeustutka mittaamassa vauhtia), Haimoon Kisan järjestämä lasten kolmiottelu, Vihdin liikuntatoimen järjestämä temppurata lapsille, tuote-esittelyjä ja myyntiä (mm. koruja, käsitöitä, luontaistuotteita, hunajaa), talutusratsastusta ja poniajelua, ilmakivääriammuntaa, Marttojen järjestämä sienien tunnistuspiste, traktoreitakin näkyi kentällä. Köydenveto järjestettiin Haimoo vastaan Selki, ja Haimoo korjasi voiton tässä kisassa :) ... NÄHDÄÄN TAAS VUODEN PÄÄSTÄ :)

Elojuhlat järjesti yhteistyössä: Haimoon Kyläyhdistys, Haimoon koulun vanhempaintoimikunta, Haimoon Kisa, Haimoon Martat, Haimoon Metsästysseura ja Vihdin liikuntatoimi

Lue lisää...
 

Haimoon Elojuhlat - palloheitto (tutkamittaus) tulokset

Elojuhlilla heitettiin myös palloa, heittonopeutta mitattiin tutkalla. Yhteensä palloa heitti 41 kilpailijaa. Tutka ei ollut virallisesti kalibroitu ja mitatut tulokset ovat todennäköisimmin jonkin verran alle todellisen lukeman. Miesten sarjaa lukuunottamatta kaikki tulokset heitettiin naisten pallolla, jota normaalisti käytetään myös pojilla D-juniorisarjoihin saakka. Pallon heiton lisäksi rastilla sai myös kokeilla osaamistaan pesäpallon syöttämisessä sekä normaalikorkuisten että 7 m tolppasyöttöjen osalta. Kyllä Haimoossa palloa osataan heittää - tulokset olivat todella hyviä kauttaaltaan!

 

Alla joka sarjan parhaiden nimet ja tulokset:

 
Tytöt
Henna Kupari 72 km/h
Elina Vuorma 65 km/h
Lauriina Vuorma 58 km/h

Pojat alle 14 v
Eelis Vuorma 82 km/h
Veeti Alasalmi 78 km/h
Juho Kupari 76 km/h

Pojat 14 v. tai yli
Niko Laamanen 81 km/h
Jani Härmä 81 km/h
Samppa Häyrinen 71 km/h

Naiset
Pirjo Simolin 86 km/h
Mervi Kallela 70 km/h

Miehet, miesten pallo
Mikko Määttä 95 km/h
Pasi Idman 91 km/h
Sami Sohlman 83 km/h
 

Haimoon Elojuhlissa 18.8.2012

Martat osallistuivat Haimoon elojuhliin, jotka järjestettiin Haimoon urheilukentällä 18.8.2012 ...

järjestämällä sienien tunnistuspisteen ...

Lue lisää...
 

Elojuhlien Match Show 2012

Haimoon Elojuhlat 18.8.2012, MATCH SHOW

Neljännen kerran Elojuhlien yhteydessä pidettävät Haimoon Match Show, vietettiin aurinkoisena ja lämpimänä päivänä Haimoon urheilukentällä.
Weulander-Pitkäsen perhe järjesti tapahtuman jälleen Haimoon elojuhlien "aloitustapahtumana", suuret kiitokset heille.

Tänäkin vuonna paikalle saapui mukavasti koiria perheineen, ja kilpailuluokkiin saatiinkin jo ihan tiukkaa näyttelytapahtuman meininkiä.
 
Tuomarina toimivat tänävuona Anga Vihtilä Sipoosta ja Satu Siikilä Vihdistä.Vihtilä antoi erityiskiitokset kaikille Lapsi ja koira kehän nuorille, tuleville koiramaailman tähdille, jotka saivat jo upeasti koirat seisomaan ja liikkumaan seuraten ohjaajaansa kuuliaisesti kehässä. Nuorin Lapsi ja koira kilpailuun osallistunut oli 3-vuotias, eli pienenä nämä koiraharrastuksetkin aloitetaan ja opitaan :)


Haimoon Kaunein Koira 2012
Cairnterrieri, BIS-pentu, "Perttu", om. Salla Vuokila

Lue lisää...
 

25.7.2012 melontaa Haimoossa

25.7.2012 Hiidenveden Purjehtijat esittelivät nuorille melontaa maauimalassa, tilaisuus oli maksuton.
Ilma suosi osallistujia, joita oli kiitettävä määrä paikalla, välillä tuli jopa ruuhkaa melonnassa ;)

Kiitokset Hiidenveden Purjehtijoille tapahtumasta!!

 

Lue lisää...
 


Sivu 32 / 39

Haku sisällöstä

Haimoo kartalla

Haimoo sijaitsee Vihdin koillisosassa. Haimoosta on Helsingin rautatieasemalle matkaa n. 45 km. Klikkaa linkistä Haimoon sijainti kartalla.

Haimoo kartalla

Haimoon kyläyhdistys